Mustafa Yalçın Tosun, İyi Parti'den Aday Adayı Oldu

Siyaset 27.03.2023 - 18:45, Güncelleme: 27.03.2023 - 19:33
 

Mustafa Yalçın Tosun, İyi Parti'den Aday Adayı Oldu

Emekli İngilizce öğretmeni Mustafa Yalçın Tosun, İYİ Parti’den Mersin milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatında düzenlenen aday adaylığı açıklamsında Eğitimci Emekli İngilizce Mustafa Yalçın Tosun, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar'ın yanı sıra, İl Yöneticileri, Babası Fehmi Tosun, Eşi Lütfiye Tosun ve Kızı da hazır bulundu. İYİ Parti Mersin milletvekili A. Adayı Mustafa Yalçın Tosun, Güzel mersin'e sahip çıkmak için yola çıktığını belirterek  "Bu yola çıkarken tanında olan destek veren anneme, eşime ve kızıma,  ailemin tüm kadınlarına verdikleri destek için teşekkür ediyorum" dedi.  İYİ Parti Mersin milletvekili a.adayı Mustafa Yalçın Tosun, Mersin Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu ancak  bir türlü çözülemeyen kronik sorunları var, bu kronik sorunları çözümü için yola çıktını dile getirdi. Tosun, kentin en büyük sorunun işsizlik olduğunu, yapılamayan metro, kent gündemindeki sıcak yerini koruyan Akkuyu, narenciye üreticilerinin çözülemeyen sorunları, alt yapı sorunları, daha nice çözüm bekleyen sorunlarına çözüm için  aday olduğunu ifade etti.  "Hayalim Gençlerin Hayalini Gerçekleştirmek" Tosun "Gençleri dinliyorum. sorunlarının çözümü için hayaller kuruyorum. Özellikle gençlerin umutlarını yeşerteceğiz. Hayalim gençlerin hayallerini gerçekleştirmek, çalışanların haklarını alması, idarecilerin liyakatla yükselmesi, öğrencilere iyi eğitim alması, babaların evine çocukları için et götürebilmesi. İnsanların adalete güvendiği bir Türkiye hayal ettiğini dile getirerek,"Bu hayallerimi Mersinliler  ile birlikte elele vererek  gerçekleştireceğim. Bir olursak, bin oluruz. Ben Mustafa Yalçın Tosun Ata'mın izindeyim.Mersin'in hizmetindeyi." sözleriyle konuşmasını tamamladı. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,  Mersin milletvekili aday adaylığında Mustafa Yalıçın Tosun'a başarı dileğinde bulunarak tebrik etti. MUSTAFA YALÇIN TOSUN KİMDİR? Mersinli Emekli İngilizce Öğretmeni Mustafa Yalçın Tosun, 1967 yılında, İstanbul’un Üsküdar'da doğdu. Liseyi, Mersin Dumlupınar Lisesi’nde bitirdi.  Bilkent Üniversitesi mezunu. İngilizce Öğretmeni olarak Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi'nde bir süre görev yapan Tosun, Alanya'da da öğretmen olarak çalıştı. Evli ve bir kız çocuğu babası.                                                                                                              
Emekli İngilizce öğretmeni Mustafa Yalçın Tosun, İYİ Parti’den Mersin milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatında düzenlenen aday adaylığı açıklamsında Eğitimci Emekli İngilizce Mustafa Yalçın Tosun, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar'ın yanı sıra, İl Yöneticileri, Babası Fehmi Tosun, Eşi Lütfiye Tosun ve Kızı da hazır bulundu.

İYİ Parti Mersin milletvekili A. Adayı Mustafa Yalçın Tosun, Güzel mersin'e sahip çıkmak için yola çıktığını belirterek  "Bu yola çıkarken tanında olan destek veren anneme, eşime ve kızıma,  ailemin tüm kadınlarına verdikleri destek için teşekkür ediyorum" dedi. 

İYİ Parti Mersin milletvekili a.adayı Mustafa Yalçın Tosun, Mersin Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu ancak  bir türlü çözülemeyen kronik sorunları var, bu kronik sorunları çözümü için yola çıktını dile getirdi.

Tosun, kentin en büyük sorunun işsizlik olduğunu, yapılamayan metro, kent gündemindeki sıcak yerini koruyan Akkuyu, narenciye üreticilerinin çözülemeyen sorunları, alt yapı sorunları, daha nice çözüm bekleyen sorunlarına çözüm için  aday olduğunu ifade etti. 

"Hayalim Gençlerin Hayalini Gerçekleştirmek"

Tosun "Gençleri dinliyorum. sorunlarının çözümü için hayaller kuruyorum. Özellikle gençlerin umutlarını yeşerteceğiz. Hayalim gençlerin hayallerini gerçekleştirmek, çalışanların haklarını alması, idarecilerin liyakatla yükselmesi, öğrencilere iyi eğitim alması, babaların evine çocukları için et götürebilmesi. İnsanların adalete güvendiği bir Türkiye hayal ettiğini dile getirerek,"Bu hayallerimi Mersinliler  ile birlikte elele vererek  gerçekleştireceğim. Bir olursak, bin oluruz. Ben Mustafa Yalçın Tosun Ata'mın izindeyim.Mersin'in hizmetindeyi." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,  Mersin milletvekili aday adaylığında Mustafa Yalıçın Tosun'a başarı dileğinde bulunarak tebrik etti.

MUSTAFA YALÇIN TOSUN KİMDİR?

Mersinli Emekli İngilizce Öğretmeni Mustafa Yalçın Tosun, 1967 yılında, İstanbul’un Üsküdar'da doğdu. Liseyi, Mersin Dumlupınar Lisesi’nde bitirdi.  Bilkent Üniversitesi mezunu. İngilizce Öğretmeni olarak Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi'nde bir süre görev yapan Tosun, Alanya'da da öğretmen olarak çalıştı. Evli ve bir kız çocuğu babası.                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.