Seçer, Sağlık Mahallesi’nde Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Güncel 26.04.2023 - 08:06, Güncelleme: 26.04.2023 - 08:06
 

Seçer, Sağlık Mahallesi’nde Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Kente değer katan hizmetlerin yanı sıra, Mersin halkıyla sık sık bir araya gelen Başkan Vahap Seçer, halkın talep ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi’ne giden Seçer, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük sevgiyle karşılandı. Düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın arasında yer almaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yeni adresi, Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi oldu. Başkan Seçer’e ziyareti sırasında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti. Sağlık Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret eden Seçer, burada esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Seçer, alışveriş yapan halkla sohbet edip, çocuklara da oyuncak hediye etti. Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Seçer, Mersin’e hak ettiği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Başkan Seçer’e taleplerini ileten esnaflar ise, Başkan Seçer’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Mersin’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Seçer, 14 Mayıs’tan sonra Mersin’e yapacakları hizmetin hiçbir engellemeye uğramadan katlanarak artacağını vurguladı. Ziyarette özellikle hayat pahalılığından şikayet eden vatandaşlar ise, “Bu sene inşallah bahar gelecek” diyerek, bu pahalılıktan kurtulacaklarını söyledi. Deprem sonrası Adıyaman’ın Harmanlı ilçesinden Mersin’e gelen depremzede bir vatandaş ise “Burada kalıyoruz. Sizden çok memnunuz” diyerek desteklerinden dolayı Seçer’e teşekkür etti. Seçer’e büyük ilgi gösteren gençlerden biri ise, “Konserlerinizin hepsine geliyorum. Hepsi çok güzel” diyerek gençlere yönelik hizmetlerinden ötürü Seçer’e teşekkürlerini iletti. Başkan Seçer ise, Mersin ve Mersin halkı için hayata geçirecekleri projelere ara vermeden devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret sırasında Büyükşehir personelleri tarafından vatandaşlara pazar çantası da dağıtıldı.                                                                                                                                                                                                                                  
Kente değer katan hizmetlerin yanı sıra, Mersin halkıyla sık sık bir araya gelen Başkan Vahap Seçer, halkın talep ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi’ne giden Seçer, esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük sevgiyle karşılandı.

Düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın arasında yer almaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yeni adresi, Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi oldu. Başkan Seçer’e ziyareti sırasında, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

Sağlık Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret eden Seçer, burada esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Seçer, alışveriş yapan halkla sohbet edip, çocuklara da oyuncak hediye etti. Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Seçer, Mersin’e hak ettiği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Başkan Seçer’e taleplerini ileten esnaflar ise, Başkan Seçer’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Mersin’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Seçer, 14 Mayıs’tan sonra Mersin’e yapacakları hizmetin hiçbir engellemeye uğramadan katlanarak artacağını vurguladı. Ziyarette özellikle hayat pahalılığından şikayet eden vatandaşlar ise, “Bu sene inşallah bahar gelecek” diyerek, bu pahalılıktan kurtulacaklarını söyledi. Deprem sonrası Adıyaman’ın Harmanlı ilçesinden Mersin’e gelen depremzede bir vatandaş ise “Burada kalıyoruz. Sizden çok memnunuz” diyerek desteklerinden dolayı Seçer’e teşekkür etti. Seçer’e büyük ilgi gösteren gençlerden biri ise, “Konserlerinizin hepsine geliyorum. Hepsi çok güzel” diyerek gençlere yönelik hizmetlerinden ötürü Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Seçer ise, Mersin ve Mersin halkı için hayata geçirecekleri projelere ara vermeden devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret sırasında Büyükşehir personelleri tarafından vatandaşlara pazar çantası da dağıtıldı.                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.