Şehir Tiyatrosu, 4 Oyunla 16 Gün Boyunca Mersinlilere Sanat Şöleni Yaşatacak

Kültür-Sanat 04.11.2021 - 21:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Şehir Tiyatrosu, 4 Oyunla 16 Gün Boyunca Mersinlilere Sanat Şöleni Yaşatacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım’da Gökkuşağı’nın Altında isimli çocuk oyununun prömiyeri ile seyircisine merhaba diyecek.

Halktan Biri, Matruşka, Vahşet Tanrısı ile Gökkuşağı’nın Altında oyunları 16 gün boyunca hem merkezde hem de Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde sahnelenecek. Oyunlar, çocuklara da yetişkinlere de sanat şöleni yaşatacak.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini açıyor. Tiyatro oyuncuları, 7 Kasım’dan itibaren toplam 16 gün, 4 ayrı oyunla hem kent merkezinde hem de turne kapsamında gidecekleri ilçelerde Mersinli sanatseverlerle buluşacak.   Tiyatro oyunları hem yetişkinler hem de çocuklar için   Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve kadroları güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Şehir Tiyatrosu oyuncuları hem çocuk seyirciler hem de yetişkinler için birbirinden güzel tiyatro oyunları sahneye koyacak. Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Kongre ve Sergi Sarayı’nda Gökkuşağı’nın Altında isimli çocuk oyununun prömiyeriyle seyircilerine merhaba diyecek.   Halktan Biri, Matruşka, Vahşet Tanrısı ile Gökkuşağı’nın Altında oyunları 16 gün boyunca kent merkezinin yanı sıra Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde de sahnelenecek.   Seyirciler salona HES kodu ile giriş yapabilecek   Tiyatroseverler oyunların sahneleneceği salonlara girerken salon görevlilerine HES kodlarını göstererek giriş yapabilecek. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre sahne girişinde fotoğraflı aşı kartı, aşı olmayanların ise 48 saat içinde yapılmış PCR testi belgesi ibraz etmesi isteniyor.     Gökkuşağının Altında/Çocuk Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Tarih: 21 Kasım Pazar Saat: 14.00   Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tarih: 23 Kasım Salı Saat: 20.00   Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosu Tarih: 24 Kasım Çarşamba Saat: 20.00   Halktan Biri/Yetişkin Oyunu Yer: Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi Tarih: 25 Kasım Perşembe Saat: 20.00   Gökkuşağının Altında/Çocuk Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Tarih: 28 Kasım Pazar Saat: 14.00   Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tarih: 30 Kasım Salı Saat: 20.00   Şehir Tiyatrosu’nun Mersin’in ilçelerini gezeceği turne programı ise şöyle;   Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Tarsus/ Tarsus Amerikan Koleji Talas Oditoryum Tarih: 18 Kasım Perşembe Saat: 20.00   Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Mut/ Mut Belediyesi Konferans Salonu Tarih: 20 Kasım Cumartesi Saat: 20.00   Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Erdemli/Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi Tarih: 22 Kasım Pazartesi Saat: 20.00   Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Gülnar/ Gülnar Kültür Merkezi Tarih: 29 Kasım Pazartesi Saat: 20.00
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım’da Gökkuşağı’nın Altında isimli çocuk oyununun prömiyeri ile seyircisine merhaba diyecek.

Halktan Biri, Matruşka, Vahşet Tanrısı ile Gökkuşağı’nın Altında oyunları 16 gün boyunca hem merkezde hem de Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde sahnelenecek. Oyunlar, çocuklara da yetişkinlere de sanat şöleni yaşatacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini açıyor. Tiyatro oyuncuları, 7 Kasım’dan itibaren toplam 16 gün, 4 ayrı oyunla hem kent merkezinde hem de turne kapsamında gidecekleri ilçelerde Mersinli sanatseverlerle buluşacak.

 

Tiyatro oyunları hem yetişkinler hem de çocuklar için

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve kadroları güçlendirilen Şehir Tiyatrosu, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Şehir Tiyatrosu oyuncuları hem çocuk seyirciler hem de yetişkinler için birbirinden güzel tiyatro oyunları sahneye koyacak. Şehir Tiyatrosu, 7 Kasım Cuma günü saat 14.00’de Kongre ve Sergi Sarayı’nda Gökkuşağı’nın Altında isimli çocuk oyununun prömiyeriyle seyircilerine merhaba diyecek.

 

Halktan Biri, Matruşka, Vahşet Tanrısı ile Gökkuşağı’nın Altında oyunları 16 gün boyunca kent merkezinin yanı sıra Tarsus, Mut, Erdemli ve Gülnar ilçelerinde de sahnelenecek.

 

Seyirciler salona HES kodu ile giriş yapabilecek

 

Tiyatroseverler oyunların sahneleneceği salonlara girerken salon görevlilerine HES kodlarını göstererek giriş yapabilecek. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre sahne girişinde fotoğraflı aşı kartı, aşı olmayanların ise 48 saat içinde yapılmış PCR testi belgesi ibraz etmesi isteniyor.

 

 

Gökkuşağının Altında/Çocuk Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Tarih: 21 Kasım Pazar Saat: 14.00

 

Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tarih: 23 Kasım Salı Saat: 20.00

 

Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosu Tarih: 24 Kasım Çarşamba Saat: 20.00

 

Halktan Biri/Yetişkin Oyunu Yer: Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi Tarih: 25 Kasım Perşembe Saat: 20.00

 

Gökkuşağının Altında/Çocuk Oyunu Yer: Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Tarih: 28 Kasım Pazar Saat: 14.00

 

Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tarih: 30 Kasım Salı Saat: 20.00

 

Şehir Tiyatrosu’nun Mersin’in ilçelerini gezeceği turne programı ise şöyle;

 

Vahşet Tanrısı/Yetişkin Oyunu Yer: Tarsus/ Tarsus Amerikan Koleji Talas Oditoryum Tarih: 18 Kasım Perşembe Saat: 20.00

 

Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Mut/ Mut Belediyesi Konferans Salonu Tarih: 20 Kasım Cumartesi Saat: 20.00

 

Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Erdemli/Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi Tarih: 22 Kasım Pazartesi Saat: 20.00

 

Matruşka/Yetişkin Oyunu Yer: Gülnar/ Gülnar Kültür Merkezi Tarih: 29 Kasım Pazartesi Saat: 20.00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.