Tarsus Belediyesi Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Spor 09.08.2022 - 20:23, Güncelleme: 09.08.2022 - 20:23
 

Tarsus Belediyesi Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını ön planda tutmak için denetimlerini sürdürüyor.

Gıda denetimleri kapsamında ekipler tarafından 10 kilogram etiketsiz dana eti olarak satışa sunulan sucuğun içerisinde tavuk eti ele geçirildi. Gıda üretimi ve satışına yönelik Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.  Halk sağlığını etkileyen satışlara dur demek için ürün tespit etme çalışmalarını gerçekleştiriyor. EKİPLER VATANDAŞIN SAĞLIĞIYLA OYNANMASINA MÜSAADE ETMİYOR Ergenekon Mahallesi’nde yapılan denetimde ürünler, satan şahıslardan alınarak el konuldu. Yapılan denetimlerde ise ele geçirilen sucuklar ekiplerce incelendi. Serolojik analiz incelemesi sonucunda ise etiketsiz dana eti olarak piyasaya sunulan sucuğun tavuk eti içerdiği ortaya çıktı. Bu ürünlerin satışıyla alakalı gerekli incelemeyi yapan ekipler, vatandaşa gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Ekipler, denetimlerin aralıksız sürdürülebilmesi için ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  
Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını ön planda tutmak için denetimlerini sürdürüyor.

Gıda denetimleri kapsamında ekipler tarafından 10 kilogram etiketsiz dana eti olarak satışa sunulan sucuğun içerisinde tavuk eti ele geçirildi.

Gıda üretimi ve satışına yönelik Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.  Halk sağlığını etkileyen satışlara dur demek için ürün tespit etme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

EKİPLER VATANDAŞIN SAĞLIĞIYLA OYNANMASINA MÜSAADE ETMİYOR

Ergenekon Mahallesi’nde yapılan denetimde ürünler, satan şahıslardan alınarak el konuldu. Yapılan denetimlerde ise ele geçirilen sucuklar ekiplerce incelendi. Serolojik analiz incelemesi sonucunda ise etiketsiz dana eti olarak piyasaya sunulan sucuğun tavuk eti içerdiği ortaya çıktı. Bu ürünlerin satışıyla alakalı gerekli incelemeyi yapan ekipler, vatandaşa gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Ekipler, denetimlerin aralıksız sürdürülebilmesi için ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.