Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Spor 20.10.2022 - 23:00, Güncelleme: 20.10.2022 - 23:00
 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

2022-2023 Sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Son olarak evinde Kırklareli Basketbol takımını 84-62’lik skorla mağlup eden Kadın Basketbol Takımı 5 maçta 5 galibiyet alarak başarısını sürdürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’u sporun başkenti yapma hedefleri bir bir gerçekleşiyor. Namağlup bir şekilde Federasyon Kupasını kazanan ve lig başlamadan önce lig şampiyonluğuna emin adımlarla koştuğunu herkese kanıtlayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, şampiyonluk hedefini 5 maçta 5 galibiyet alarak sürdürüyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’i (TKBL) 2022-2023 sezonu 5. hafta karşılaşmalarında Kırıklareli Basketbol’u ağırlayan Tarsus Belediyesi Basketbol takımı başarılı performansıyla galibiyetini koruyor. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarsus, aldığı federasyon ve lig kupası sonrası galibiyetini sürdürerek Türkiye’de konuşulan takımlar arasında yerini alıyor. Geçen hafta HDI Sigorta Yalova VIP takımını 60-82 mağlup ederek 4’te 4 yapan Tarsus Belediyesi Basketbol takımı, Kırklareli maçında da yüksek performans sergileyerek Türkiye’de bir ilke imza atma yolunda ilerliyor. Ligde adeta fırtınalar gibi esen takım performansıyla ligin yükselen yıldızı olarak ön plana çıkıyor. BAŞKAN BOZDOĞAN, “TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’’ Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Seçerlioğlu ve ekibi Türkiye’de hem federasyon hem lig kupasını alan namağlup bir takım olma yolunda hedefini koruyor.  Kadın Basketbol takımını her koşulda destekleyen Başkan Bozdoğan, takımın başarısıyla gurur duyduklarını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti. Sık sık maçları canlı izleyerek takımın yanında olan Başkan Bozdoğan, “ Takımımız mücadeleyi sürdürüyor. Aldığımız her galibiyet ile takımımızın motivasyonu daha da artacak. Genç ve azimli bir takıma sahibiz. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
2022-2023 Sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

Son olarak evinde Kırklareli Basketbol takımını 84-62’lik skorla mağlup eden Kadın Basketbol Takımı 5 maçta 5 galibiyet alarak başarısını sürdürüyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’u sporun başkenti yapma hedefleri bir bir gerçekleşiyor. Namağlup bir şekilde Federasyon Kupasını kazanan ve lig başlamadan önce lig şampiyonluğuna emin adımlarla koştuğunu herkese kanıtlayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı, şampiyonluk hedefini 5 maçta 5 galibiyet alarak sürdürüyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’i (TKBL) 2022-2023 sezonu 5. hafta karşılaşmalarında Kırıklareli Basketbol’u ağırlayan Tarsus Belediyesi Basketbol takımı başarılı performansıyla galibiyetini koruyor. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarsus, aldığı federasyon ve lig kupası sonrası galibiyetini sürdürerek Türkiye’de konuşulan takımlar arasında yerini alıyor. Geçen hafta HDI Sigorta Yalova VIP takımını 60-82 mağlup ederek 4’te 4 yapan Tarsus Belediyesi Basketbol takımı, Kırklareli maçında da yüksek performans sergileyerek Türkiye’de bir ilke imza atma yolunda ilerliyor. Ligde adeta fırtınalar gibi esen takım performansıyla ligin yükselen yıldızı olarak ön plana çıkıyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN, “TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’’

Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Seçerlioğlu ve ekibi Türkiye’de hem federasyon hem lig kupasını alan namağlup bir takım olma yolunda hedefini koruyor.  Kadın Basketbol takımını her koşulda destekleyen Başkan Bozdoğan, takımın başarısıyla gurur duyduklarını ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti. Sık sık maçları canlı izleyerek takımın yanında olan Başkan Bozdoğan, “ Takımımız mücadeleyi sürdürüyor. Aldığımız her galibiyet ile takımımızın motivasyonu daha da artacak. Genç ve azimli bir takıma sahibiz. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.