Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Süper Lig’e Merhaba Dedi !

Spor 30.03.2023 - 09:02, Güncelleme: 30.03.2023 - 09:02
 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Süper Lig’e Merhaba Dedi !

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk maçında İzmit Belediyespor’u yenerek 65- 49 skorla mağlup etti

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk maçında İzmit Belediyespor’u yenerek 65- 49 skorla mağlup etti. Periler, bu galibiyetle sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantilerken, şampiyonluk sevincini tribünleri dolduran yüzlerce Tarsuslu ile birlikte kutladı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk için sahaya indi. 28. haftada 3 mağlubiyet ve 22 galibiyet ile haftalardır liderlik koltuğunda oturan Tarsuslu Periler, İzmit karşısında bugün oynanan maçta bir galibiyet daha aldı. Takımını yalnız bırakmayan Tarsuslular, Edip Buran Spor Salonu’nda tribünlerden destek oldu. KARŞILAŞMADAN GALİP OLARAK AYRILDI Maçın birinci periyodunu Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 14-12 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyunu sürdüren Tarsuslu Periler, ilk yarıyı 28-25 önde tamamladı. Ardından üçüncü ve son periyodu da önde tamamlayan Tarsus ekibi karşılaşmadan 65- 49 skorla galip olarak ayrıldı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, önümüzdeki sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan her zaman destekte olduğunu belirterek “Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımızı kutluyorum. Her zaman galibiyetlerle geleceklerini biliyorum ve bu anlamda tüm kalbimle onların yanındayım.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk maçında İzmit Belediyespor’u yenerek 65- 49 skorla mağlup etti

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk maçında İzmit Belediyespor’u yenerek 65- 49 skorla mağlup etti. Periler, bu galibiyetle sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantilerken, şampiyonluk sevincini tribünleri dolduran yüzlerce Tarsuslu ile birlikte kutladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk için sahaya indi. 28. haftada 3 mağlubiyet ve 22 galibiyet ile haftalardır liderlik koltuğunda oturan Tarsuslu Periler, İzmit karşısında bugün oynanan maçta bir galibiyet daha aldı. Takımını yalnız bırakmayan Tarsuslular, Edip Buran Spor Salonu’nda tribünlerden destek oldu.

KARŞILAŞMADAN GALİP OLARAK AYRILDI

Maçın birinci periyodunu Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 14-12 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyunu sürdüren Tarsuslu Periler, ilk yarıyı 28-25 önde tamamladı. Ardından üçüncü ve son periyodu da önde tamamlayan Tarsus ekibi karşılaşmadan 65- 49 skorla galip olarak ayrıldı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, önümüzdeki sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan her zaman destekte olduğunu belirterek “ Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımızı kutluyorum. Her zaman galibiyetlerle geleceklerini biliyorum ve bu anlamda tüm kalbimle onların yanındayım.” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.