Tarsus Belediyesi Yönetiminde Çocuklar Söz Sahibi Oldu

Güncel 22.04.2022 - 20:30, Güncelleme: 22.04.2022 - 23:36
 

Tarsus Belediyesi Yönetiminde Çocuklar Söz Sahibi Oldu

Tarsus’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tarsus Belediye Başkanlığı koltuğuna Lütfiye Benli İlkokul 2/A sınıfı öğrencisi Bayram Demir ve Medine Konu oturdu.

Öğrenciler Başkan Bozdoğan’a talep ve isteklerini aktardı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Tarsus’un geleceğinde, egemenlik çocuklarımıza emanet dedi’’ dedi. Lütfiye Benli İlkokulu 2/A sınıfından Medine Konu ve Bayram Demir, 23 Nisan kutlamaları kapsamında öğretmenleri ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozdoğan, “Geleceğimiz sizlere emanet. İyi ki sizin gibi çalışkan, ülkesini seven çocuklarımız var” ifadelerini kullandı. Başkan Bozdoğan, öğrencilerle sohbet ederek belediyenin çalışmaları hakkında da bilgilendirdi. 7 yaşındaki Bayram Demir ve Medine Konu Başkan Bozdoğan’a talep ve isteklerini anlatarak, Tarsus’ta çocuk olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Okullarla fazla ilgilenilmesini, her okula spor salonları ve çevre düzenlemesi yapılmasını isteyen çocuklar sokak hayvanlarını da unutmayarak, onlar için de sıcak ve sağlıklı barınaklar yapılmasını talep etti. Başkan Bozdoğan öğrencilere duyarlı isteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, eğitim hayatları boyunca başarılar diledi. Çocuklar büyünce doktor olmak istediklerini ileterek Başkan Bozdoğan’a sevgilerini dile getirdi. Çocukların, ülkemizin geleceği olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan, “ Görüyoruz ki, artık yeni yetişen nesil gerçekten bu milletin, bu devletin geleceği için umut veriyor. Gençlerimize, çocuklarımıza güveniyorum. Bizim bu tip yaptığımız vazifeleri, gelecekte onların da yapacağına inanıyorum’’ dedi. ‘’TARSUS’TA ÇOCUK OLMAK ÇOK GÜZEL’’ Çocuk bayramının en güzel geleneği olan, çocukların yönetimde söz sahibi olması ile konuşan Bayram Demir, "Tarsus’ta bulunan çocukları temsil ediyorum. Tarsus’ta çocuk olmak çok güzel. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Temsil ettiğim tüm çocukların adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum. Bugün koltuğuna oturmama izin veren Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a da saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu. ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOCUKLARDIR Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarını ifade ederek, "Yeter ki, çocuklarımıza inanalım güvenelim, onları sayalım sevelim. Bu ülkenin bundan sonra geleceği için onlar da sorumluluk alacaklardır. Çocuklarımızın talep ve isteklerini dinledik. Tarsus Belediyesi ailesi olarak bir an önce hayata geçireceğimizi ve çalışmalarımızı arttıracağımıza dair söz verdik. Onlarla beraber bu dünya daha iyi bir yere gelecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.
Tarsus’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tarsus Belediye Başkanlığı koltuğuna Lütfiye Benli İlkokul 2/A sınıfı öğrencisi Bayram Demir ve Medine Konu oturdu.

Öğrenciler Başkan Bozdoğan’a talep ve isteklerini aktardı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Tarsus’un geleceğinde, egemenlik çocuklarımıza emanet dedi’’ dedi.

Lütfiye Benli İlkokulu 2/A sınıfından Medine Konu ve Bayram Demir, 23 Nisan kutlamaları kapsamında öğretmenleri ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozdoğan, “Geleceğimiz sizlere emanet. İyi ki sizin gibi çalışkan, ülkesini seven çocuklarımız var” ifadelerini kullandı. Başkan Bozdoğan, öğrencilerle sohbet ederek belediyenin çalışmaları hakkında da bilgilendirdi.

7 yaşındaki Bayram Demir ve Medine Konu Başkan Bozdoğan’a talep ve isteklerini anlatarak, Tarsus’ta çocuk olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Okullarla fazla ilgilenilmesini, her okula spor salonları ve çevre düzenlemesi yapılmasını isteyen çocuklar sokak hayvanlarını da unutmayarak, onlar için de sıcak ve sağlıklı barınaklar yapılmasını talep etti. Başkan Bozdoğan öğrencilere duyarlı isteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, eğitim hayatları boyunca başarılar diledi. Çocuklar büyünce doktor olmak istediklerini ileterek Başkan Bozdoğan’a sevgilerini dile getirdi. Çocukların, ülkemizin geleceği olduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan, “ Görüyoruz ki, artık yeni yetişen nesil gerçekten bu milletin, bu devletin geleceği için umut veriyor. Gençlerimize, çocuklarımıza güveniyorum. Bizim bu tip yaptığımız vazifeleri, gelecekte onların da yapacağına inanıyorum’’ dedi.

‘’TARSUS’TA ÇOCUK OLMAK ÇOK GÜZEL’’

Çocuk bayramının en güzel geleneği olan, çocukların yönetimde söz sahibi olması ile konuşan Bayram Demir, "Tarsus’ta bulunan çocukları temsil ediyorum. Tarsus’ta çocuk olmak çok güzel. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. Temsil ettiğim tüm çocukların adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum. Bugün koltuğuna oturmama izin veren Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a da saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu.

ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOCUKLARDIR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarını ifade ederek, "Yeter ki, çocuklarımıza inanalım güvenelim, onları sayalım sevelim. Bu ülkenin bundan sonra geleceği için onlar da sorumluluk alacaklardır. Çocuklarımızın talep ve isteklerini dinledik. Tarsus Belediyesi ailesi olarak bir an önce hayata geçireceğimizi ve çalışmalarımızı arttıracağımıza dair söz verdik. Onlarla beraber bu dünya daha iyi bir yere gelecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.