Tarsus Belediyesi’nde Besicilere Hibeli Yem Desteği

Güncel 13.06.2023 - 09:00, Güncelleme: 13.06.2023 - 09:00
 

Tarsus Belediyesi’nde Besicilere Hibeli Yem Desteği

Tarsus Belediyesi tarım ve hayvancılığı geliştirmeye yönelik çiftçilere verilen desteklemelere devam ediyor.

"Hayvan Üreticilerine Yem Desteği" kapsamında besicilere hibe destekli buğday balyası dağıtımı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar 0535 544 90 93 numaralı hatta ulaşarak kayıt olabilecek. Son başvuru ise 16 Haziran 2023 tarihi olarak belirlendi. Tarsus Belediyesi hayvancılıkla uğraşanların yem ihtiyaçlarını gidermek, yerli üretimi artırmak, kırsal kalkınmayı geliştirmek ve artan maliyetler karşısında üreticileri desteklemek amacıyla Tarsus’ta " Hayvan Üreticilerine Yem Desteği " kapsamında besicilere hibe destekli buğday balyası dağıtımı gerçekleştirilecek. Vatandaşlar verilen numaraları arayarak proje hakkında bilgi alabilecek ve kayıt olup yem desteğinden faydalanabilecek. Vatandaşlar 16 Haziran 2023 Cuma gününe kadar belediyeye başvurabilecek.                                                               HİBELİ YEM DESTEĞİ Tarım ve hayvancılık alanında yüksek bir potansiyele sahip olan Tarsus’ta besiciler bu hibe ile rahatlayacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın üzerinde büyük bir hassasiyetle durduğu çiftçiye ve besiciye destek çalışmaları da devam ediyor. Besiciler 16 Haziran 2023 Cuma gününe kadar 0535 544 90 93 numaralı hatta ulaşarak kayıt oluşturabilecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Tarsus Belediyesi tarım ve hayvancılığı geliştirmeye yönelik çiftçilere verilen desteklemelere devam ediyor.

"Hayvan Üreticilerine Yem Desteği" kapsamında besicilere hibe destekli buğday balyası dağıtımı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar 0535 544 90 93 numaralı hatta ulaşarak kayıt olabilecek. Son başvuru ise 16 Haziran 2023 tarihi olarak belirlendi.

Tarsus Belediyesi hayvancılıkla uğraşanların yem ihtiyaçlarını gidermek, yerli üretimi artırmak, kırsal kalkınmayı geliştirmek ve artan maliyetler karşısında üreticileri desteklemek amacıyla Tarsus’ta " Hayvan Üreticilerine Yem Desteği " kapsamında besicilere hibe destekli buğday balyası dağıtımı gerçekleştirilecek. Vatandaşlar verilen numaraları arayarak proje hakkında bilgi alabilecek ve kayıt olup yem desteğinden faydalanabilecek. Vatandaşlar 16 Haziran 2023 Cuma gününe kadar belediyeye başvurabilecek.                                                              

HİBELİ YEM DESTEĞİ

Tarım ve hayvancılık alanında yüksek bir potansiyele sahip olan Tarsus’ta besiciler bu hibe ile rahatlayacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın üzerinde büyük bir hassasiyetle durduğu çiftçiye ve besiciye destek çalışmaları da devam ediyor. Besiciler 16 Haziran 2023 Cuma gününe kadar 0535 544 90 93 numaralı hatta ulaşarak kayıt oluşturabilecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.