Tarsus Kültür Parkı'nda Müzik İle Gençlik Coşkusu Yaşanacak

Kültür-Sanat 10.06.2023 - 17:35, Güncelleme: 10.06.2023 - 17:35
 

Tarsus Kültür Parkı'nda Müzik İle Gençlik Coşkusu Yaşanacak

Tarsus Belediyesi '!Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında, “Gençlik Konseri” düzenleniyor

Gençlere keyifli bir zaman geçirme imkânı sunmak ve çevre bilincini aşılamak amacıyla Tarsus Belediyesi tarafından “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında, “Gençlik Konseri” düzenleniyor. Birbirinden eğlenceli şarkıların söyleneceği ve birbirinden yetenekli sanatçıların sahne alacağı konser, Tarsus Kültür Parkı’nda gerçekleşecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan konsere tüm gençleri davet etti. Tarsuslulara keyifli bir atmosfer sunmayı amaçlamak ve çevre farkındalığını ön plana çıkarmak için etkinlikler düzenleyen Tarsus Belediyesi, Tarsus Kültür Parkı’nda Gençlik Konseri organize ediyor. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte birbirinden yetenekli sanatçılar sahne alacak. TARSUS, GENÇLİK KONSERİ’NDE BULUŞUYOR 11 Haziran Pazar günü saat 18.00'de DJ Hüseyin Çınar’ın sahne almasıyla başlayacak olan Gençlik Konseri, gençleri coşkulu bir atmosferde bir araya getirecek. Saat 19.00’da Refresh Band sahne alacak. Konser eğlencesi saat 20.00’da ise After Party ile devam edecek. Keyifli bir zaman geçirme imkânı sunmayı hedefleyen konsere Başkan Bozdoğan tarafından tüm vatandaşlar davet edildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Tarsus Belediyesi '!Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında, “Gençlik Konseri” düzenleniyor

Gençlere keyifli bir zaman geçirme imkânı sunmak ve çevre bilincini aşılamak amacıyla Tarsus Belediyesi tarafından “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında, “Gençlik Konseri” düzenleniyor. Birbirinden eğlenceli şarkıların söyleneceği ve birbirinden yetenekli sanatçıların sahne alacağı konser, Tarsus Kültür Parkı’nda gerçekleşecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan konsere tüm gençleri davet etti.

Tarsuslulara keyifli bir atmosfer sunmayı amaçlamak ve çevre farkındalığını ön plana çıkarmak için etkinlikler düzenleyen Tarsus Belediyesi, Tarsus Kültür Parkı’nda Gençlik Konseri organize ediyor. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte birbirinden yetenekli sanatçılar sahne alacak.

TARSUS, GENÇLİK KONSERİ’NDE BULUŞUYOR

11 Haziran Pazar günü saat 18.00'de DJ Hüseyin Çınar’ın sahne almasıyla başlayacak olan Gençlik Konseri, gençleri coşkulu bir atmosferde bir araya getirecek. Saat 19.00’da Refresh Band sahne alacak. Konser eğlencesi saat 20.00’da ise After Party ile devam edecek. Keyifli bir zaman geçirme imkânı sunmayı hedefleyen konsere Başkan Bozdoğan tarafından tüm vatandaşlar davet edildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.