Tarsus’ta Birlik Beraberlik Sofrası Kuruldu

Güncel 20.04.2023 - 15:39, Güncelleme: 20.04.2023 - 15:39
 

Tarsus’ta Birlik Beraberlik Sofrası Kuruldu

Tarsus Belediyesi tarafından Belediye Tesislerinde iftar programı düzenlendi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, odalar, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları ile Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Tarsus Belediyesi tarafından Belediye Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar programında Başkan Bozdoğan, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, sevgi dilinin önemine değindi. İftar programına sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, odalar ve başkanları, dernek başkanları, kamu temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katılım sağladı. “SEVGİ DİLİNİN TAMAMEN HÂKİM OLMASINI DİLİYORUM” Düzenlenen iftar programında Tarsus’un geleceği için bir olmak gerektiğini belirten Başkan Bozdoğan, “İftar programına katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle günlerde tek bir isteğim Yunus Emre’nin dediği gibi “Dil Söyler Kulak Dinler, Kalp Söyler Kâinat Dinler” sevgi dilinin bu ülkemde tamamen hâkim olmasını diler, tekrar hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Tarsus Belediyesi tarafından Belediye Tesislerinde iftar programı düzenlendi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, odalar, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları ile Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Tarsus Belediyesi tarafından Belediye Tesislerinde iftar programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar programında Başkan Bozdoğan, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, sevgi dilinin önemine değindi. İftar programına sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, odalar ve başkanları, dernek başkanları, kamu temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katılım sağladı.

“SEVGİ DİLİNİN TAMAMEN HÂKİM OLMASINI DİLİYORUM”

Düzenlenen iftar programında Tarsus’un geleceği için bir olmak gerektiğini belirten Başkan Bozdoğan, “İftar programına katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Böyle günlerde tek bir isteğim Yunus Emre’nin dediği gibi “Dil Söyler Kulak Dinler, Kalp Söyler Kâinat Dinler” sevgi dilinin bu ülkemde tamamen hâkim olmasını diler, tekrar hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.