Tarsus’tan Festivale Anlamlı Destek

Kültür-Sanat 29.04.2022 - 10:13, Güncelleme: 29.04.2022 - 10:13
 

Tarsus’tan Festivale Anlamlı Destek

Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tarsus’ta tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Festivale gün sayan Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 28 Nisan Perşembe saat: 14.00’te Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tarsus STK’lar ve meslek odalarına yönelik bilgilendirme ve işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını MUMF Yönetim Kurulu Üyesi Hafize Bilgenoğlu’nun yaptığı toplantıda program sunumunu Festival Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal yaptı. Festivallerin ve sivil toplum kuruluşlarının kentler için önemine değinildiği toplantıya, Aratos Dergisi Sanatevi, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, Tarsus TSO, Çukurova Çağdaş Kültür Sanat Vakfı, Tarsus Anıt Lions Kulübü, TASİİAD, Tarsus Belediyesi, Tarsus Kent Konseyi, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü, Kırkkaşık Bedesteni, Tarsus Folklor Araştırma Derneği katılarak, festivale olan desteklerini bildirdi.
Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tarsus’ta tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Festivale gün sayan Mersin Uluslararası Müzik Festivali, 28 Nisan Perşembe saat: 14.00’te Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tarsus STK’lar ve meslek odalarına yönelik bilgilendirme ve işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını MUMF Yönetim Kurulu Üyesi Hafize Bilgenoğlu’nun yaptığı toplantıda program sunumunu Festival Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal yaptı.

Festivallerin ve sivil toplum kuruluşlarının kentler için önemine değinildiği toplantıya, Aratos Dergisi Sanatevi, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, Tarsus TSO, Çukurova Çağdaş Kültür Sanat Vakfı, Tarsus Anıt Lions Kulübü, TASİİAD, Tarsus Belediyesi, Tarsus Kent Konseyi, Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü, Kırkkaşık Bedesteni, Tarsus Folklor Araştırma Derneği katılarak, festivale olan desteklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.