Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz

Güncel 15.03.2022 - 15:04, Güncelleme: 15.03.2022 - 15:04
 

Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz

Mersin Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında 'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022' projesi ile ilçe ilçe programlar gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında  Erdemli ve Bozyazı'da etkinlikler gerçekleştirildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden proje ile ilgili yapılan açıklamada “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022” projesi ile ben yerine “BİZ” bilinci oluşturmak, tek çatı altında birleşmek, şiddet, intihar, eylemleri gibi yaşanabilecek terör olaylarının önlenebilmesi, çocuk ve gençlerin sosyalleşmesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının oluşturulması, çocukların terör örgütlerinin birer maşası olmalarını engelleyerek, kendilerini bağımsız ifade etmelerini sağlamak ve milli bir şuur oluşturmak için ilimiz genelinde yer alan kamu kurumları, özel kuruluşlar ve derneklerde görev yapan personele yönelik Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında konferanslar yapılmaya devam edilmektedir."denildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında 'Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022' projesi ile ilçe ilçe programlar gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında  Erdemli ve Bozyazı'da etkinlikler gerçekleştirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden proje ile ilgili yapılan açıklamada “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz 2022” projesi ile ben yerine “BİZ” bilinci oluşturmak, tek çatı altında birleşmek, şiddet, intihar, eylemleri gibi yaşanabilecek terör olaylarının önlenebilmesi, çocuk ve gençlerin sosyalleşmesi, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının oluşturulması, çocukların terör örgütlerinin birer maşası olmalarını engelleyerek, kendilerini bağımsız ifade etmelerini sağlamak ve milli bir şuur oluşturmak için ilimiz genelinde yer alan kamu kurumları, özel kuruluşlar ve derneklerde görev yapan personele yönelik Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında konferanslar yapılmaya devam edilmektedir."denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.