TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan Kamuoyuna Açıklama

Güncel 02.11.2022 - 17:06, Güncelleme: 02.11.2022 - 17:06
 

TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan Kamuoyuna Açıklama

TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan Kamuoyuna Bir Açıklama Yapıldı.

TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklama şu şekilde: Dün akşam Tarsus’ta faaliyet gösteren yerel bir gazetenin sosyal medya hesabında yayınladığı videoda çeşitli açıklamalarda bulunan Ziya Kenğer isimli şahsın yanlış ve yanıltıcı beyanlarına dair açıklamamızdır.   Ziya Kenğer ilgili videoda ‘’TESKİ A.Ş.’den şahsı adına hiçbir ücret almadığını’’ ifade etmektedir. Değerli halkımızın ve Tarsus’un kıymetli yerel basınının bilmesini isteriz ki, ekte paylaştığımız görselde Ziya Kenğer isimli şahıs, TARSUS TESKİ TURİZM EĞİTİM SAĞLIK KÜLTÜR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. AVANS TALEP FORMU başlığı altında, kendisi ile şirketimiz tarafında yapılan sözleşmeye bianen 500.000 TL (Beş yüz bin Türk Lirası) talep etmiş ve bu rakamı TESKİ A.Ş.’den tahsil etmiştir. Dolayısıyla bu örnek gibi birçok talep formu imzalayarak talep ettiği rakamları bir bir tahsil eden Ziya Kenğer, Tarsus halkını ve yerel basını alenen yanıltmaktadır. Ekte, Ziya Kenğer imzasıyla kayıtlarımıza girmiş belgeyi paylaşıyoruz. Yine ilgili videoda TESKİ A.Ş.’nin kendisine dair adliyeye intikal ettirdiği hiçbir evrakın, hiçbir suç duyurusunun yapılmadığı birden çok kez dile getirilmiş, Kenğer; yetinmeyip kendisiyle ilgili hiçbir suç duyurusunda da bulunulamayacağını iddia etmiştir. Kenğer’in bu iddiası da diğer iddiaları gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Kenğer’e, TESKİ A.Ş. olarak Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına 2022/2726 no’lu dosya ile ‘’DOLANDIRICILIK’’ ve ‘’GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA’’ suç duyurularında bulunulmuştur. Değerli Tarsuslular, Kıymetli Basın Mensupları; Ziya Kenğer gibi halkın kurum ve kuruluşlarını zarara uğratan, resmi ve gayrı resmi olanakları şahsi emelleri doğrultusunda kullanan tüm kişiler hakkında suç duyurularımız, Türk adaletine yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Tarsus halkının ve Tarsus basınının yalan ve yanlış, aslı astarı olmayan, hukuka intikal etmiş konuların manipüle edildiği haber ve kurgu videolara itibar etmemelerini rica eder, bilgilerinize sunarız. TESKİ A.Ş. YÖNETİM KURULU                                                                                                                                    
TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan Kamuoyuna Bir Açıklama Yapıldı.

TESKİ A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Dün akşam Tarsus’ta faaliyet gösteren yerel bir gazetenin sosyal medya hesabında yayınladığı videoda çeşitli açıklamalarda bulunan Ziya Kenğer isimli şahsın yanlış ve yanıltıcı beyanlarına dair açıklamamızdır.

 

Ziya Kenğer ilgili videoda ‘’TESKİ A.Ş.’den şahsı adına hiçbir ücret almadığını’’ ifade etmektedir. Değerli halkımızın ve Tarsus’un kıymetli yerel basınının bilmesini isteriz ki, ekte paylaştığımız görselde Ziya Kenğer isimli şahıs, TARSUS TESKİ TURİZM EĞİTİM SAĞLIK KÜLTÜR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. AVANS TALEP FORMU başlığı altında, kendisi ile şirketimiz tarafında yapılan sözleşmeye bianen 500.000 TL (Beş yüz bin Türk Lirası) talep etmiş ve bu rakamı TESKİ A.Ş.’den tahsil etmiştir. Dolayısıyla bu örnek gibi birçok talep formu imzalayarak talep ettiği rakamları bir bir tahsil eden Ziya Kenğer, Tarsus halkını ve yerel basını alenen yanıltmaktadır. Ekte, Ziya Kenğer imzasıyla kayıtlarımıza girmiş belgeyi paylaşıyoruz.

Yine ilgili videoda TESKİ A.Ş.’nin kendisine dair adliyeye intikal ettirdiği hiçbir evrakın, hiçbir suç duyurusunun yapılmadığı birden çok kez dile getirilmiş, Kenğer; yetinmeyip kendisiyle ilgili hiçbir suç duyurusunda da bulunulamayacağını iddia etmiştir. Kenğer’in bu iddiası da diğer iddiaları gibi gerçeği yansıtmamaktadır. Kenğer’e, TESKİ A.Ş. olarak Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına 2022/2726 no’lu dosya ile ‘’DOLANDIRICILIK’’ ve ‘’GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA’’ suç duyurularında bulunulmuştur.

Değerli Tarsuslular, Kıymetli Basın Mensupları;

Ziya Kenğer gibi halkın kurum ve kuruluşlarını zarara uğratan, resmi ve gayrı resmi olanakları şahsi emelleri doğrultusunda kullanan tüm kişiler hakkında suç duyurularımız, Türk adaletine yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.

Tarsus halkının ve Tarsus basınının yalan ve yanlış, aslı astarı olmayan, hukuka intikal etmiş konuların manipüle edildiği haber ve kurgu videolara itibar etmemelerini rica eder, bilgilerinize sunarız.

TESKİ A.Ş. YÖNETİM KURULU

                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.