Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan MTOSB’ye ziyaret

Ekonomi 25.04.2022 - 11:32, Güncelleme: 25.04.2022 - 11:32
 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan MTOSB’ye ziyaret

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet ile birlikte MTOSB’de incelemelerde bulundu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde Başkan Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve çok sayıda sanayici tarafından karşılanan Bakan Muş ve beraberindeki heyet Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundular. Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FRC Robot takımı öğrencileri ile de bir araya gelen Bakan Muş, burada öğrencilerin yaptıkları sunumu dinleyerek bilgi aldı. MTOSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden üretim ile ilgili de bilgi alan Bakan Muş’a ziyareti sırasında AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek de eşlik etti.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet ile birlikte MTOSB’de incelemelerde bulundu.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde Başkan Sabri Tekli, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve çok sayıda sanayici tarafından karşılanan Bakan Muş ve beraberindeki heyet Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FRC Robot takımı öğrencileri ile de bir araya gelen Bakan Muş, burada öğrencilerin yaptıkları sunumu dinleyerek bilgi aldı.

MTOSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerden üretim ile ilgili de bilgi alan Bakan Muş’a ziyareti sırasında AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.