Ticaret Bakanı Muş’tan Teknopanel’e ziyaret

Ekonomi 25.04.2022 - 11:38, Güncelleme: 25.04.2022 - 11:38
 

Ticaret Bakanı Muş’tan Teknopanel’e ziyaret

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Milletvekilleri Teknopanel’in Mersin’de bulunan Genel Merkezi’ni ziyaret ederek üretim çalışmaları hakkında Genel Müdür Orhan Kahveci’den bilgi aldılar.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknopanel’in Genel Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Muş ve Vali Su’ya AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek’te eşlik etti. Üretim hatlarında incelemelerde bulunan Bakan Muş’a bilgi veren Genel Müdür Kahveci, ‘İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren markamız, Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da bulunan üretim tesislerinde ürettiği sandviç panel ve EPS ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazara sunarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Tesislerimizde ürettiğimiz sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlamasında, yurt içinde sektörün lideri konumundayız. Global pazarda ise Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki 99 ülkede önemli oyuncular arasında yer alıyoruz. 2005 yılından bugüne elde ettiğimiz başarılarımızın en önemli göstergesi olarak; her yıl İSO tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde, geçtiğimiz yıla göre 121 sıra yükselmemizi ve üst üste 7. kez liderlik bayrağını elimizde tutuyor olmamızı gösterebiliriz” dedi. Bakan Muş ise üretim ile ilgili sorular sorarken, yapılan çalışmalardan dolayı şirket yetkililerine teşekkür etti.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Milletvekilleri Teknopanel’in Mersin’de bulunan Genel Merkezi’ni ziyaret ederek üretim çalışmaları hakkında Genel Müdür Orhan Kahveci’den bilgi aldılar.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknopanel’in Genel Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Muş ve Vali Su’ya AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek’te eşlik etti.

Üretim hatlarında incelemelerde bulunan Bakan Muş’a bilgi veren Genel Müdür Kahveci, ‘İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren markamız, Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da bulunan üretim tesislerinde ürettiği sandviç panel ve EPS ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazara sunarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Tesislerimizde ürettiğimiz sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlamasında, yurt içinde sektörün lideri konumundayız. Global pazarda ise Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki 99 ülkede önemli oyuncular arasında yer alıyoruz. 2005 yılından bugüne elde ettiğimiz başarılarımızın en önemli göstergesi olarak; her yıl İSO tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde, geçtiğimiz yıla göre 121 sıra yükselmemizi ve üst üste 7. kez liderlik bayrağını elimizde tutuyor olmamızı gösterebiliriz” dedi.

Bakan Muş ise üretim ile ilgili sorular sorarken, yapılan çalışmalardan dolayı şirket yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.