Toroslar Zabıtası, Kaldırım İşgaline Göz Açtırmıyor

Güncel 08.05.2023 - 22:44, Güncelleme: 08.05.2023 - 22:44
 

Toroslar Zabıtası, Kaldırım İşgaline Göz Açtırmıyor

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri; kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan ve görüntü kirliliği oluşturan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu. Yapılan denetimlerde ekipler; işletmelerin faaliyet konularına göre kullanabilecekleri azami alanlarla ilgili bilgiler verirken, engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. BAŞKAN YILMAZ; “MÜSAADE ETMEYECEĞİZ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek, cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması adına yol ve kaldırım işgaline müsaade etmeyeceklerini söyledi. Vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için denetimlerin aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Zabıta ekiplerimiz, kurallara aykırı bir şekilde satış yapan işletme sahiplerine ve seyyar satıcılara gerekli tüm uyarılarda bulunuyor. Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermeyeceğiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırım işgalinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri; kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan ve görüntü kirliliği oluşturan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerde ekipler; işletmelerin faaliyet konularına göre kullanabilecekleri azami alanlarla ilgili bilgiler verirken, engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

BAŞKAN YILMAZ; “MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek, cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması adına yol ve kaldırım işgaline müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için denetimlerin aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Yılmaz; “ Zabıta ekiplerimiz, kurallara aykırı bir şekilde satış yapan işletme sahiplerine ve seyyar satıcılara gerekli tüm uyarılarda bulunuyor. Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermeyeceğiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.