Tortek Kursiyerleri, En Özel Gün İçin Hünerlerini Sergiledi

12.02.2021 - 15:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tortek Kursiyerleri, En Özel Gün İçin Hünerlerini Sergiledi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, emekleri ile üretime ve aile bütçelerine katkıda bulanan kadınlara destek olmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (TORTEK) eğitim gören kursiyerlerin, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı kermesi ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünlerini inceledi.   TORTEK Merkezi'nde 41 branşta eğitim alan kursiyerler, 14 Şubat Sevgililer Günü Kermesi'nde hünerlerini Mersinlilerin beğenisine sundu. Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki Kültür Sanat Kaldırımı'nda düzenlenen kermes, pandemi kuralarına uygun olarak yapıldı.   Başkan Yılmaz da el emeklerini kazanca dönüştüren kadınların hazırladığı kermesi gezerek, hayırlı kazançlar diledi.   "Her zaman kadınların yanında olmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Yılmaz; "TORTEK'te eğitim alan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerinin bu tür etkinliklerle değer kazanması bizim için çok önemli. Kadınların sosyal ve ekonomik anlamda güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Öğrenmenin yaşı yok. Meslek edinmek isteyen bütün hemşehrilerimize kapımız açık" dedi.   BAŞKAN YILMAZ: "SEVGİ VARSA, BAŞARI VE MUTLULUK VARDIR"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de kutlayarak, hayatın her alanında sevgiyi egemen kılmanın önemine değindi.   "Sevgi varsa, başarı ve mutluluk vardır" diyen Başkan Yılmaz; "Toplumları bir arada tutan, barış ve mutluluk içerisinde yaşamamızı sağlayan en büyük duygu sevgidir. Biz de hemşehrilerimizden aldığımız güç, sevgi ve şevkle ilçemize hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sağlığımıza ve maneviyatımıza en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğimle tüm hemşehrilerimin Sevgililer Günü'nü kutluyor, sevgi dolu günler diliyorum" diye konuştu.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, emekleri ile üretime ve aile bütçelerine katkıda bulanan kadınlara destek olmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (TORTEK) eğitim gören kursiyerlerin, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı kermesi ziyaret ederek, el emeği göz nuru ürünlerini inceledi.

 

TORTEK Merkezi'nde 41 branşta eğitim alan kursiyerler, 14 Şubat Sevgililer Günü Kermesi'nde hünerlerini Mersinlilerin beğenisine sundu. Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki Kültür Sanat Kaldırımı'nda düzenlenen kermes, pandemi kuralarına uygun olarak yapıldı.

 

Başkan Yılmaz da el emeklerini kazanca dönüştüren kadınların hazırladığı kermesi gezerek, hayırlı kazançlar diledi.

 

"Her zaman kadınların yanında olmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Yılmaz; "TORTEK'te eğitim alan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerinin bu tür etkinliklerle değer kazanması bizim için çok önemli. Kadınların sosyal ve ekonomik anlamda güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Öğrenmenin yaşı yok. Meslek edinmek isteyen bütün hemşehrilerimize kapımız açık" dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ: "SEVGİ VARSA, BAŞARI VE MUTLULUK VARDIR"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de kutlayarak, hayatın her alanında sevgiyi egemen kılmanın önemine değindi.

 

"Sevgi varsa, başarı ve mutluluk vardır" diyen Başkan Yılmaz; "Toplumları bir arada tutan, barış ve mutluluk içerisinde yaşamamızı sağlayan en büyük duygu sevgidir. Biz de hemşehrilerimizden aldığımız güç, sevgi ve şevkle ilçemize hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sağlığımıza ve maneviyatımıza en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğimle tüm hemşehrilerimin Sevgililer Günü'nü kutluyor, sevgi dolu günler diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.