Turgay Akyüz Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Siyaset 16.03.2023 - 18:07, Güncelleme: 16.03.2023 - 18:07
 

Turgay Akyüz Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

İş İnsanı ve Ak Partiye uzun yıllar gönül vermiş Turgay Akyüz Mersin Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

İş İnsanı Turgay Akyüz düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Mersin milletvekilliği aday adaylığını açıkladı ve bugüne değin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıya, yörük ve hemşeri derneklerinin başkan ve yönetcileri de katıldı. Toplantıda önce Turgay Akyüz’ün hayat hikayesi okundu. Ardından Turgay Akyüz kürsüye çıktı.   Akyüz, sosyal olmayı, insanların sorunlarını, dertlerini problemlerini sıkıntılarını kendi imkanları dahilinde çözmek için her zaman canla başla çalıştığını belirterek, “Turgay Akyüz sosyal sorumluluk projeleri ile adeta kendiniailesine ve Halkin sorunlar adamış ve gönülllerde yaşayan bir halk adamıdır. 2002'de sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının kurmuş olduğu Adalet ve kalkınma partisinde  arkadaşlarının teklif üzerine ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve sevdası ile Ak Parti'nin kuruluşundan günümüze günümüze kadar hep bu partisinin mutfağında çalışmayı tercih etmiştir.”dedi   Partisinin kendisine ihtiyaç duyulan başta Mersin’deki merkezi seçimlerde  bütün aile bireylerini sandik sorumluluğundan tutun seçim koordinasyon yöneticiligine kadar bir çok alanda partisine severek ve tam bir gönül bağı ile hiç bir karşıılık beklemeden emek verdiiğini  ve bir çok projede yer aldığını belirten Akyüz, “Siyasetten arda kalan zamanlanda ise sivil toplum kuruluşlarına zaman ayırarak ve şuan hala Ankara Diyarbakır ili ve ilçeleri dernek  başkanı vekilligi yapmaktayım. Şimdi ise  Mersin kentinde yaşayan herkesin ve her kesimin rızasını alarak, gönlünü alarak siyaset arenasında bir milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek istiyorum. Mersin'in kuzeyinden güneyine doğusundan bahsına tutan her Ocak benim evimdir. O evlerde yaşayan herkes benim ailemdir. Ben ne kadar Diyarbakırlıysam kadar da Mersinliyim,Türkiyeliyim. Ben bir insan sevdahsıyım, bir Mersin sevdalısıyım.”dedi   TURGAY AKYÜZ ÖZGEÇMİŞİ Turgay Akyüz 1968 yılında on bin yıllık kadim kent Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu ve orta okulu Elazığ'ın Maden ilçesinde, Liseyi ise Mersin Gazi lisesinde ardından da açık liseden mezun olmuştur. 1988 - 1990 arasi askerliğini Erzincan ve gebze yaptıktan sonra kendisiniAilesine adayan,zorluk Ve Çetin şartlar altında sorumluluk sahibi olmasından dolayı kahvehanelerde haşlama nohut  satmış, ardından da marketçilik ile esnafliga ilk adimiattı.Mersin Toroslar ilçesi Osmaniye mahallesi,Yenişehir Egricam mahallesinde Akdeniz siteler mahallesi olmak üzere market zinciri gibiMahalle Bakkaliyeleri kurarak ailesine geçimi icin mücadele verdi. 1986 da babasının hastalanmasından dolayı çok zor ve Çetin şartlar alhnda ailesinin sorumluğunu alarak 1998'e kadar marketçilik yapmistir. 2002 yilinda  bu meslek gurubunu  bırakarak,uzun yıllar otopark Işletmeciliği ve kantin işletmeciliği yaptı.. Turgay Akyüz şu an Ankara' da gayrimenkul danışmanlığı yanı  sıra bu meslekte ki  sertifikası ile 2002 yılından bu yana mersin ve Ankara'da da gayrimenkul danışmanlığı mesleğini sürdürmektedir.       
İş İnsanı ve Ak Partiye uzun yıllar gönül vermiş Turgay Akyüz Mersin Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
İş İnsanı Turgay Akyüz düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Mersin milletvekilliği aday adaylığını açıkladı ve bugüne değin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya, yörük ve hemşeri derneklerinin başkan ve yönetcileri de katıldı.
Toplantıda önce Turgay Akyüz’ün hayat hikayesi okundu. Ardından Turgay Akyüz kürsüye çıktı. 
 Akyüz, sosyal olmayı, insanların sorunlarını, dertlerini problemlerini sıkıntılarını kendi imkanları dahilinde çözmek için her zaman canla başla çalıştığını belirterek, “Turgay Akyüz sosyal sorumluluk projeleri ile adeta kendiniailesine ve Halkin sorunlar adamış ve gönülllerde yaşayan bir halk adamıdır.
2002'de sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının kurmuş olduğu Adalet ve kalkınma partisinde  arkadaşlarının teklif üzerine ve
Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve sevdası ile Ak Parti'nin kuruluşundan günümüze günümüze kadar hep bu partisinin mutfağında çalışmayı tercih etmiştir.”dedi
 
Partisinin kendisine ihtiyaç duyulan başta Mersin’deki merkezi seçimlerde  bütün aile bireylerini sandik sorumluluğundan tutun seçim koordinasyon yöneticiligine kadar bir çok alanda partisine severek ve tam bir gönül bağı ile hiç bir karşıılık beklemeden emek verdiiğini  ve bir çok projede yer aldığını belirten Akyüz, “Siyasetten arda kalan zamanlanda ise sivil toplum kuruluşlarına zaman ayırarak ve şuan hala Ankara Diyarbakır ili ve ilçeleri dernek  başkanı vekilligi yapmaktayım. Şimdi ise  Mersin kentinde yaşayan herkesin ve her kesimin rızasını alarak, gönlünü alarak siyaset arenasında bir milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek istiyorum. Mersin'in kuzeyinden güneyine doğusundan bahsına tutan her Ocak benim evimdir. O evlerde yaşayan herkes benim ailemdir. Ben ne kadar Diyarbakırlıysam kadar da Mersinliyim,Türkiyeliyim. Ben bir insan sevdahsıyım, bir Mersin sevdalısıyım.”dedi
 
TURGAY AKYÜZ ÖZGEÇMİŞİ
Turgay Akyüz 1968 yılında on bin yıllık kadim kent Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dünyaya geldi.
İlkokulu ve orta okulu Elazığ'ın Maden ilçesinde, Liseyi ise Mersin Gazi lisesinde ardından da açık liseden mezun olmuştur. 1988 - 1990 arasi askerliğini Erzincan ve gebze yaptıktan sonra kendisiniAilesine adayan,zorluk Ve Çetin şartlar altında sorumluluk sahibi olmasından dolayı kahvehanelerde haşlama nohut  satmış, ardından da marketçilik ile esnafliga ilk adimiattı. Mersin Toroslar ilçesi Osmaniye mahallesi,Yenişehir Egricam mahallesinde Akdeniz siteler mahallesi olmak üzere market zinciri gibiMahalle Bakkaliyeleri kurarak ailesine geçimi icin mücadele verdi. 1986 da babasının hastalanmasından dolayı çok zor ve Çetin şartlar alhnda ailesinin sorumluğunu alarak 1998'e kadar marketçilik yapmistir. 2002 yilinda  bu meslek gurubunu  bırakarak,uzun yıllar otopark Işletmeciliği ve kantin işletmeciliği yaptı..
Turgay Akyüz şu an Ankara' da gayrimenkul danışmanlığı yanı  sıra bu meslekte ki  sertifikası ile 2002 yılından bu yana mersin ve Ankara'da da gayrimenkul danışmanlığı mesleğini sürdürmektedir. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.