Vahdettin Kılıç, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı Kutladı

Güncel 23.04.2023 - 11:55, Güncelleme: 23.04.2023 - 11:55
 

Vahdettin Kılıç, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı Kutladı

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 103'inci yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, mesajında şu ifadelere yer verdi: ˮMustafa Kemal Atatürkʹün liderliğinde, Cumhuriyetimizle birlikte demokrasimizin temellerinin atıldığı, milli irade ve hâkimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğunun ifadesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun, 103. yıldönümünü yaşamanın coşkusu içinde bulunmaktayız. 23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Bununla birlikte milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış, yeni idealler, yeni hedefler ortaya konulmuştur.Aziz milletimizin İstiklâl mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, Dünya uluslarına örnek olmuştur. Bu günü bayram olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nda ve milli mücadeleyle kurduğumuz vatan için bugüne dek şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. IVECO KILIÇLAR Ailesi olarak, TBMM'nin 103. Yıl Dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın; tüm dünya çocuklarına ve Türk Milleti'ne kutlu olmasını dileriz. .ˮ                                                                                                                                                                                                                                                                    
Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 103'inci yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

ˮMustafa Kemal Atatürkʹün liderliğinde, Cumhuriyetimizle birlikte demokrasimizin temellerinin atıldığı, milli irade ve hâkimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğunun ifadesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun, 103. yıldönümünü yaşamanın coşkusu içinde bulunmaktayız.

23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Bununla birlikte milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış, yeni idealler, yeni hedefler ortaya konulmuştur.Aziz milletimizin İstiklâl mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, Dünya uluslarına örnek olmuştur. Bu günü bayram olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir.
Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır.
Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nda ve milli mücadeleyle kurduğumuz vatan için bugüne dek şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
IVECO KILIÇLAR Ailesi olarak, TBMM'nin 103. Yıl Dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın; tüm dünya çocuklarına ve Türk Milleti'ne kutlu olmasını dileriz. .ˮ                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.