Vahdettin Kılıç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Güncel 28.10.2022 - 17:36, Güncelleme: 28.10.2022 - 17:36
 

Vahdettin Kılıç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 'Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz' dedi

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 29 ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı olan Cumhuriyetimizin ilanı, yine milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin en önemli eseridir.Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, millet olarak gösterilen kararlılık ve azimle, omuz omuza verilerek kazanılmış olan çok büyük ve önemli bir eser olduğu unutulmamalıdır. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğümüzün muhafazası için hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu günler de kenetlenmeli ve her şeyin üstesinden yine var olan gücümüzle gelebileceğimize inanmalıyız. Cumhuriyetimizin kurulmasıyla ortaya çıkan bu güçlü milli iradeyi sonsuza değin ilelebet yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilen, yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zafer, Milletimize Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Iveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç 'Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz' dedi

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 29 ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adı olan Cumhuriyetimizin ilanı, yine milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin en önemli eseridir.Cumhuriyetimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, millet olarak gösterilen kararlılık ve azimle, omuz omuza verilerek kazanılmış olan çok büyük ve önemli bir eser olduğu unutulmamalıdır.
Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğümüzün muhafazası için hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu günler de kenetlenmeli ve her şeyin üstesinden yine var olan gücümüzle gelebileceğimize inanmalıyız. Cumhuriyetimizin kurulmasıyla ortaya çıkan bu güçlü milli iradeyi sonsuza değin ilelebet yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilen, yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zafer, Milletimize Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum."

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.