Vahdettin Kılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Güncel 29.08.2023 - 20:25, Güncelleme: 29.08.2023 - 20:25
 

Vahdettin Kılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde gerçekleşen  ve Türk tarihine altın harflerle yazılmış, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmış vatanımız bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı tüm dünya milletlerine örnek olacak olan, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muhaberesi Zaferi ile Türk Milletinin gücüne, iradesine ve azmine inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağı hususunda tarihe önemli bir not düşmüştür. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan ve milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş bundan sonrada korunmaya devam edecektir. Bu vesile ile tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve bu topraklarda tek bayrak altında yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle  anıyorum."                                                                                                                                                                                                                                                                  
İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İveco Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürkʹün önderliğinde gerçekleşen  ve Türk tarihine altın harflerle yazılmış, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmış vatanımız bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı tüm dünya milletlerine örnek olacak olan, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muhaberesi Zaferi ile Türk Milletinin gücüne, iradesine ve azmine inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağı hususunda tarihe önemli bir not düşmüştür. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan ve milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş bundan sonrada korunmaya devam edecektir.

Bu vesile ile tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve bu topraklarda tek bayrak altında yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle  anıyorum."

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.