Vali Ali Hamza Pehlivan, MESİAD'ı Ziyaret Etti

Güncel 22.06.2023 - 21:41, Güncelleme: 22.06.2023 - 21:47
 

Vali Ali Hamza Pehlivan, MESİAD'ı Ziyaret Etti

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret etti. Değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan, sanayiciler ve iş insanları tarafından kurulan, Mersin İli kalkınma ve gelişme sürecine katkı sağlamak için çeşitli fikir ve projeler geliştiren Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret etti, İlimizde faal olan sektörlere ve geleceğe yönelik çalışmalara ilişkin konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.   Yenişehir İlçesi Palmiye Mahallesinde bulunan dernek binasında, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Vali Pehlivan, İlimizdeki kamu ve özel sektör yatırımları, sanayi,ticaret,tarım,lojistik ve turizm başta olmak üzere çeşitli hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.   MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin derneğin kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler verdiği sunumunda: “MESİAD; Mersin il merkezi ve ilçelerindeki iş adamları ve sanayicilerinden oluşan 150 üyesiyle, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunma gayreti içimdedir.”dedi.   Vali Pehlivan, MESİAD Başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.   Vali Pehlivan’a, ziyaretinde Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök eşlik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret etti. Değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan, sanayiciler ve iş insanları tarafından kurulan, Mersin İli kalkınma ve gelişme sürecine katkı sağlamak için çeşitli fikir ve projeler geliştiren Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret etti, İlimizde faal olan sektörlere ve geleceğe yönelik çalışmalara ilişkin konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.
 
Yenişehir İlçesi Palmiye Mahallesinde bulunan dernek binasında, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Vali Pehlivan, İlimizdeki kamu ve özel sektör yatırımları, sanayi,ticaret,tarım,lojistik ve turizm başta olmak üzere çeşitli hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.
 
MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin derneğin kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler verdiği sunumunda: “MESİAD; Mersin il merkezi ve ilçelerindeki iş adamları ve sanayicilerinden oluşan 150 üyesiyle, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunma gayreti içimdedir.”dedi.
 
Vali Pehlivan, MESİAD Başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Vali Pehlivan’a, ziyaretinde Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök eşlik etti.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.