Vali Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramını Kutladı

Güncel 21.04.2023 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2023 - 08:53
 

Vali Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramını Kutladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. Manevi iklimi kalbimize, ruhumuza işleyen rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan’ı idrak ederek geride bırakmanın getirdiği duygu yoğunluğu içinde; birlik,beraberlik dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.   Bir ay boyunca yakınlarımıza, komşularımıza ve yüzyılın afeti olarak nitelendirilen deprem afeti nedeniyle ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza Mersin olarak evimizin ve gönlümüzün kapılarını sonuna kadar açarak Ramazan’ın manevi havasını hep birlikte teneffüs ettik.   Ramazan süresince, necip milletimizin zengin gönül dünyasının yansıması olan dayanışma ve yardımlaşma hasletlerinin en güçlü haliyle hayat bulmasını hep birlikte Ramazan Bayramı’na taşıyarak taçlandıracağımıza, bizi biz yapan değerleri bu mübarek bayram günlerinde de yaşatacağımıza ve gelecek kuşaklara aktararak daim kılacağımıza yürekten inanıyoruz.   Bayram günleri boyunca, deprem mağduru vatandaşlarımızla, vatanımızı canı pahasına savunan aziz şehitlerimizin değerli aileleri, kahraman gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile bir araya gelmeye, yetim, yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek yüzlerinde bir tebessüme vesile olmaya, büyüklerimizin hayır dualarını almaya küçüklerimizin kocaman yüreklerini sevindirmeye çalışmak elbetteki çok anlamlı olacaktır.   Bu vesileyle; Bayram günlerinde yolculuk edecek bütün vatandaşlarımızdan, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyorum. Saygıdeğer Mersinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı içten en iyi dileklerimle kutluyor; Bayramın hayırlara, güzelliklere ve iyiliklere vesile olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Manevi iklimi kalbimize, ruhumuza işleyen rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan’ı idrak ederek geride bırakmanın getirdiği duygu yoğunluğu içinde; birlik,beraberlik dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bir ay boyunca yakınlarımıza, komşularımıza ve yüzyılın afeti olarak nitelendirilen deprem afeti nedeniyle ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza Mersin olarak evimizin ve gönlümüzün kapılarını sonuna kadar açarak Ramazan’ın manevi havasını hep birlikte teneffüs ettik.
 
Ramazan süresince, necip milletimizin zengin gönül dünyasının yansıması olan dayanışma ve yardımlaşma hasletlerinin en güçlü haliyle hayat bulmasını hep birlikte Ramazan Bayramı’na taşıyarak taçlandıracağımıza, bizi biz yapan değerleri bu mübarek bayram günlerinde de yaşatacağımıza ve gelecek kuşaklara aktararak daim kılacağımıza yürekten inanıyoruz.
 
Bayram günleri boyunca, deprem mağduru vatandaşlarımızla, vatanımızı canı pahasına savunan aziz şehitlerimizin değerli aileleri, kahraman gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile bir araya gelmeye, yetim, yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek yüzlerinde bir tebessüme vesile olmaya, büyüklerimizin hayır dualarını almaya küçüklerimizin kocaman yüreklerini sevindirmeye çalışmak elbetteki çok anlamlı olacaktır.
 
Bu vesileyle; Bayram günlerinde yolculuk edecek bütün vatandaşlarımızdan, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyorum.

Saygıdeğer Mersinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı içten en iyi dileklerimle kutluyor; Bayramın hayırlara, güzelliklere ve iyiliklere vesile olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.