Vali Pehlivan Başhan Firması Çalışanlarıyla Buluştu

Güncel 02.05.2023 - 12:00, Güncelleme: 02.05.2023 - 12:00
 

Vali Pehlivan Başhan Firması Çalışanlarıyla Buluştu

Vali Ali Hamza Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, Başhan Tarımsal Ürünleri A.Ş. Mersin Entegre Şubesinde işçi kardeşlerimizle bir araya geldi

İşçilerle sohbet eden Vali Pehlivan; “Alınteriyle çalışarak hem ailelerinin geçimini sağlayan hem de ülkemizin üreterek kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için emek sarfeden siz değerli işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içten en iyi dileklerimle kutluyorum.” dedi. Daha sonra firma içerisinde incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Memiş'ten tesiste yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan’a ziyaretinde, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener eşlik etti. Başhan Tarımsal Ürünleri; Mersin’de 37.000 m² alan üzerine kurulu ve 14.000 m² depolama alanına sahip mevcut tesisin yanı sıra 2019 yılında faaliyete geçen 40.000 m² alana kurulu ve 5000 m² depolama alanına sahip Entegre Şubesi ile beraber yılda 500.000 ton bakliyat üretimi ve hububat işleme ile 365.000 ton yem üretimi gerçekleştiriyor. Mersin fabrikası, günlük 3.140 tonun üzerinde işleme kapasitesinin yanı sıra 500g’dan 5.000g’a kadar günlük 750 ton paketleme kapasitesine sahip. Başhan Bakliyat; Mersin Genel Merkez başta olmak üzere, Gönen/Balıkesir’de bulunan üretim tesisi ve İstanbul ile Muş şehirlerinde bulunan bölge satış ofisleri ile yurtdışında 6 kıtada 85’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor ve 1000’in üzerinde işçi istihdam ediyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Vali Ali Hamza Pehlivan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, Başhan Tarımsal Ürünleri A.Ş. Mersin Entegre Şubesinde işçi kardeşlerimizle bir araya geldi

İşçilerle sohbet eden Vali Pehlivan; “Alınteriyle çalışarak hem ailelerinin geçimini sağlayan hem de ülkemizin üreterek kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için emek sarfeden siz değerli işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içten en iyi dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Daha sonra firma içerisinde incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Memiş'ten tesiste yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan’a ziyaretinde, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener eşlik etti.

Başhan Tarımsal Ürünleri; Mersin’de 37.000 m² alan üzerine kurulu ve 14.000 m² depolama alanına sahip mevcut tesisin yanı sıra 2019 yılında faaliyete geçen 40.000 m² alana kurulu ve 5000 m² depolama alanına sahip Entegre Şubesi ile beraber yılda 500.000 ton bakliyat üretimi ve hububat işleme ile 365.000 ton yem üretimi gerçekleştiriyor. Mersin fabrikası, günlük 3.140 tonun üzerinde işleme kapasitesinin yanı sıra 500g’dan 5.000g’a kadar günlük 750 ton paketleme kapasitesine sahip. Başhan Bakliyat; Mersin Genel Merkez başta olmak üzere, Gönen/Balıkesir’de bulunan üretim tesisi ve İstanbul ile Muş şehirlerinde bulunan bölge satış ofisleri ile yurtdışında 6 kıtada 85’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor ve 1000’in üzerinde işçi istihdam ediyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.