Avatar: The Way of Water...16 Aralık'ta vizyonda

Sevilen film Avatar 2 'Suyun Yolu' ile vizyona girmeye hazırlanıyor. James Cameron tarafından yönetilen filmin yapımcılığını 20th Century Studios üstleniyor. İlki 2009 yılında vizyonda izlenme rekorları kıran 'Avatar' çok yakında ikinci filmiyle 16 aralık 2022'de vizyona girecek. Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini yeniden canlandırırken, Sigourney Weaver farklı bir rolle geri dönecek. Yeni oyuncular arasında Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones yer almakta. Konusu: Jake Sully, Pandora gezegeninde kurulan yeni ailesiyle birlikte yaşıyor. Tanıdık bir tehdit daha önce başlamış olanı bitirmek için geri döndüğünde, Jake gezegenlerini korumak için Neytiri ve Na'vi ırkının ordusuyla birlikte çalışmak zorundadır.
Ekleme Tarihi: 13.11.2022 - 21:18

Avatar: The Way of Water...16 Aralık'ta vizyonda

Sevilen film Avatar 2 'Suyun Yolu' ile vizyona girmeye hazırlanıyor. James Cameron tarafından yönetilen filmin yapımcılığını 20th Century Studios üstleniyor. İlki 2009 yılında vizyonda izlenme rekorları kıran 'Avatar' çok yakında ikinci filmiyle 16 aralık 2022'de vizyona girecek.

Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald, ilk filmdeki rollerini yeniden canlandırırken, Sigourney Weaver farklı bir rolle geri dönecek. Yeni oyuncular arasında Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones yer almakta.

Konusu: Jake Sully, Pandora gezegeninde kurulan yeni ailesiyle birlikte yaşıyor. Tanıdık bir tehdit daha önce başlamış olanı bitirmek için geri döndüğünde, Jake gezegenlerini korumak için Neytiri ve Na'vi ırkının ordusuyla birlikte çalışmak zorundadır.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.