Jurassic World: Hakimiyet

2015 yapımı Jurassic World filminin üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow oturuyor. Jurassic dünyasının iki neslini bir araya getiren "Jurassic World: Hakimiyet"in (Jurassic World: Dominion) son fragmanı altyazılı olarak yayınlandı. Filmde Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'a, orijinal üçlemenin yıldızları Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill eşlik ediyor.  "Jurassic World: Hakimiyet", serinin son filmi olan 2018 tarihli "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ta Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonrasında yaşananları anlatıyor.  Dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı bir gezegende en yüksek yırtıcı olarak kalıp kalmayacağını kesin olarak belirleyecek. Filmin yönetmenliği 2015 yılında başlayan Jurassic World serinin ilk filmlerini de yöneten Colin Trevorrow üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda, Omar Sy, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze ve Campbell Scot yer alıyor. Bir efsaneyi sona erdirecek olan film 10 Haziran'da vizyona girecek. 
Ekleme Tarihi: 26.05.2022 - 17:26

Jurassic World: Hakimiyet

2015 yapımı Jurassic World filminin üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow oturuyor.

Jurassic dünyasının iki neslini bir araya getiren "Jurassic World: Hakimiyet"in (Jurassic World: Dominion) son fragmanı altyazılı olarak yayınlandı. Filmde Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'a, orijinal üçlemenin yıldızları Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill eşlik ediyor. 

"Jurassic World: Hakimiyet", serinin son filmi olan 2018 tarihli "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"ta Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonrasında yaşananları anlatıyor. 

Dinozorlar artık dünyanın her yerinde insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu kırılgan denge, geleceği yeniden şekillendirecek ve insanların artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştığı bir gezegende en yüksek yırtıcı olarak kalıp kalmayacağını kesin olarak belirleyecek.

Filmin yönetmenliği 2015 yılında başlayan Jurassic World serinin ilk filmlerini de yöneten Colin Trevorrow üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda, Omar Sy, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze ve Campbell Scot yer alıyor.

Bir efsaneyi sona erdirecek olan film 10 Haziran'da vizyona girecek. 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.