Yarından itibaren yağışlı hava geliyor

29.04.2020 - 17:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yarından itibaren yağışlı hava geliyor

Türkiye yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Ülke geneli perşembe günü itibariyle şiddetli yağmurlar başlayacak.

Türkiye yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Ülke geneli perşembe günü itibariyle şiddetli yağmurlar başlayacak. Meteoroloj müdürlüğünün verilerine göre Akdeniz'de de yarın başlayacak yağışlar özellikle cuma ve cumartesi günü şiddetlenerek gök gürültülü sağanak yağmurlar eşliğinde görülecek. Meteoroloji de Doğu Akdeniz'de meydana gelecek kuvvetli yağıştan dolayı uyardı. "Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar Adana ve Osmaniye il geneli, Mersin'in merkez ve doğu ilçeleri (Tarsus, Çamlıyayla), Kahramanmaraş'ın batısı (Andırın) ve Hatay'ın kuzeyinde (Erzin, Dörtyol) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi  
Türkiye yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Ülke geneli perşembe günü itibariyle şiddetli yağmurlar başlayacak.

Türkiye yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Ülke geneli perşembe günü itibariyle şiddetli yağmurlar başlayacak. Meteoroloj müdürlüğünün verilerine göre Akdeniz'de de yarın başlayacak yağışlar özellikle cuma ve cumartesi günü şiddetlenerek gök gürültülü sağanak yağmurlar eşliğinde görülecek.

Meteoroloji de Doğu Akdeniz'de meydana gelecek kuvvetli yağıştan dolayı uyardı.

"Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren yarın (Cuma) akşam saatlerine kadar Adana ve Osmaniye il geneli, Mersin'in merkez ve doğu ilçeleri (Tarsus, Çamlıyayla), Kahramanmaraş'ın batısı (Andırın) ve Hatay'ın kuzeyinde (Erzin, Dörtyol) kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.