Yaz Spor Okulları Akdenizli Çocukları Bekliyor

Spor 12.06.2023 - 20:16, Güncelleme: 12.06.2023 - 20:16
 

Yaz Spor Okulları Akdenizli Çocukları Bekliyor

Futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kursları verilecek

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde 7-12 yaş arasındaki çocuklar için açtığı yaz spor okulları başlıyor. Uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz verilecek futbol, basketbol, kort tenisi, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kursları yaz boyunca çocukları bekliyor. Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, geleceğin yeteneklerini keşfedip onlara daha sağlıklı bir yaşam ve güzel bir gelecek hazırlıyor. Çocukların hem sahip oldukları yetenekleri geliştirmek, hem de gizli kalmış yönlerini ortaya çıkarmak üzere Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları başlıyor. Tatilini en verimli şekilde geçirmek isteyen 2011 ile 2016 arası doğumlu (7-12 yaş) Akdenizli çocuklar; yaz boyunca futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kurslarına katılabilecek.  “Sokağın risklerinden uzak tutmak için çocuklarımızı yaz okuluna gönderelim” Akdeniz’in, artık sporun da merkezi olduğunun altını çizen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklama ile velilere seslendi. Hem sağlıklı bir yaşam hem de sporda başarılı bir gelecek için çocuklarını yaz spor okuluna göndermeleri çağrısında bulunan Başkan Gültak, “Sporun herhangi bir dalı ile uğraşan çocukların, eğitim ve sosyal hayatlarının da başarılarla dolu olduğu unutulmamalıdır. Bu anlamda, ücretsiz yaz spor okullarımız yeni yeteneklerini bekliyor. Çocuklarımızı sokağın risklerinden uzak tutmak, onlara daha güzel ve sağlıklı bir gelecek hazırlamak istiyorsak, sevdikleri ve yetenekli oldukları spor dallarına onları kazandıralım” diye konuştu. Kurslara başvuru süreci bugün başladı Öte yandan; kontenjanlarla sınırlı olan ücretsiz spor okullarına başvuru süreci 12 Haziran 2023 Pazartesi (bugün) itibariyle başladı. Veliler; futbol, basketbol, kort tenisi kursları için mesai saatleri içerisinde Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Futbol Sahası’na; jimnastik, kick boks ve muay thai kursları için de Karaduvar Mahallesi Spor Salonu’na başvurabilir. Çocuklarını Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün düzenlediği yaz spor okullarına göndermek isteyen ebeveynler, (0552 7690805) numaralı telefonu üzerinden de bilgi alabilir.                                                                                         
Futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kursları verilecek

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde 7-12 yaş arasındaki çocuklar için açtığı yaz spor okulları başlıyor. Uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz verilecek futbol, basketbol, kort tenisi, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kursları yaz boyunca çocukları bekliyor.

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, geleceğin yeteneklerini keşfedip onlara daha sağlıklı bir yaşam ve güzel bir gelecek hazırlıyor. Çocukların hem sahip oldukları yetenekleri geliştirmek, hem de gizli kalmış yönlerini ortaya çıkarmak üzere Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor okulları başlıyor. Tatilini en verimli şekilde geçirmek isteyen 2011 ile 2016 arası doğumlu (7-12 yaş) Akdenizli çocuklar; yaz boyunca futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kurslarına katılabilecek. 

“Sokağın risklerinden uzak tutmak için çocuklarımızı yaz okuluna gönderelim”

Akdeniz’in, artık sporun da merkezi olduğunun altını çizen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklama ile velilere seslendi. Hem sağlıklı bir yaşam hem de sporda başarılı bir gelecek için çocuklarını yaz spor okuluna göndermeleri çağrısında bulunan Başkan Gültak, “Sporun herhangi bir dalı ile uğraşan çocukların, eğitim ve sosyal hayatlarının da başarılarla dolu olduğu unutulmamalıdır. Bu anlamda, ücretsiz yaz spor okullarımız yeni yeteneklerini bekliyor. Çocuklarımızı sokağın risklerinden uzak tutmak, onlara daha güzel ve sağlıklı bir gelecek hazırlamak istiyorsak, sevdikleri ve yetenekli oldukları spor dallarına onları kazandıralım” diye konuştu.

Kurslara başvuru süreci bugün başladı

Öte yandan; kontenjanlarla sınırlı olan ücretsiz spor okullarına başvuru süreci 12 Haziran 2023 Pazartesi (bugün) itibariyle başladı. Veliler; futbol, basketbol, kort tenisi kursları için mesai saatleri içerisinde Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Futbol Sahası’na; jimnastik, kick boks ve muay thai kursları için de Karaduvar Mahallesi Spor Salonu’na başvurabilir. Çocuklarını Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün düzenlediği yaz spor okullarına göndermek isteyen ebeveynler, (0552 7690805) numaralı telefonu üzerinden de bilgi alabilir.                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.