Mustafa Esmer Cengiz
Köşe Yazarı
Mustafa Esmer Cengiz
.
 

Kabus Bitti Çocuklar...

İyi hal yok, indirim yok,bindirim var üstelik. Tamı tamına 183 yıl, 6 ay ceza. Az bile, insan öz kızlarına… Ben utancımdan yazamazken, sen… İdam dediğin ne ki, ölmeden mezara koyarlar adamı böyle. İyi oldu, helal olsun o hakimlere, savcılara. Aylardır davanın izini süren gönüllü avukatlara helal olsun. Semra Kabasakalʹa Özüm Öz’e,Tülay Sevgi Can’a,Burcu Düzen’e,Emrah Çeliktaş’a. Davayı izlemek için ta İzmir’den kalkıp gelen UCİM başkanı Saadet Özkan öğretmene, yardımcısı Yücel Ceylan’a selam olsun. Toplumu bilgilendirmek adına gecesini gündüzüne katan gazeteci arkadaşlara selam olsun, Abidin Yağmur’a herkesten evvel. Gizli olmasına karşın bir yolunu bulup izlemiştim o duruşmalardan birini ben de, mağdurlarla konuşmuştum. Nasıl üzüldüğümü, insanlığımdan utandığımı yazmıştım da. Kararı Ankara dönüşü öğrenebildim bu sefer, nasıl sevindiğimi anlatamam. Son günlerde çoğaldıkça çoğalan, yayıldıkça yayılan, hatta olağanlaşan bu tür çirkinlikleri göze alan canilere ders olur inşallah, Süren davalarda mahkemelere emsal olur. Tamı tamına 183 yıl, 6 ay. Eden bulur, bulsun. Az bile. Allahın her günü diken üstünde oturan o yavrucaklar rahat bir nefes aldılar böylece, Annesi ,abisi rahatladılar bir nebze de olsa. Olanlara kahrolan duyarlı insanlar, sivil toplum örgütleri de öyle. Suçun cezasız kalmayacağını bilmek ve buna tanık olmak su serpti içimize. Eden bulur, bulsun. Ve bir daha böyle insanlık dışı davaları izlemek nasip olmasın bana, duymak, yazmak nasip olmasın... Mustafa Esmer Cengiz
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2018 - Çarşamba

Kabus Bitti Çocuklar...

İyi hal yok, indirim yok,bindirim var üstelik.

Tamı tamına 183 yıl, 6 ay ceza.

Az bile, insan öz kızlarına…

Ben utancımdan yazamazken, sen…

İdam dediğin ne ki, ölmeden mezara koyarlar adamı böyle.

İyi oldu, helal olsun o hakimlere, savcılara.

Aylardır davanın izini süren gönüllü avukatlara helal olsun.

Semra Kabasakalʹa Özüm Öz’e,Tülay Sevgi Can’a,Burcu Düzen’e,Emrah Çeliktaş’a. Davayı izlemek için ta İzmir’den kalkıp gelen UCİM başkanı Saadet Özkan öğretmene, yardımcısı Yücel Ceylan’a selam olsun. Toplumu bilgilendirmek adına gecesini gündüzüne katan gazeteci arkadaşlara selam olsun, Abidin Yağmur’a herkesten evvel.

Gizli olmasına karşın bir yolunu bulup izlemiştim o duruşmalardan birini ben de, mağdurlarla konuşmuştum. Nasıl üzüldüğümü, insanlığımdan utandığımı yazmıştım da. Kararı Ankara dönüşü öğrenebildim bu sefer, nasıl sevindiğimi anlatamam.

Son günlerde çoğaldıkça çoğalan, yayıldıkça yayılan, hatta olağanlaşan bu tür çirkinlikleri göze alan canilere ders olur inşallah, Süren davalarda mahkemelere emsal olur.

Tamı tamına 183 yıl, 6 ay. Eden bulur, bulsun. Az bile. Allahın her günü diken üstünde oturan o yavrucaklar rahat bir nefes aldılar böylece, Annesi ,abisi rahatladılar bir nebze de olsa. Olanlara kahrolan duyarlı insanlar, sivil toplum örgütleri de öyle.

Suçun cezasız kalmayacağını bilmek ve buna tanık olmak su serpti içimize. Eden bulur, bulsun. Ve bir daha böyle insanlık dışı davaları izlemek nasip olmasın bana, duymak, yazmak nasip olmasın...

Mustafa Esmer Cengiz

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.