Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Bir Spor Ödül Töreninin Ardından

Geçtiğimiz hafta Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği Mersin İmam Hatip Liseleri Geleneksel ve Modern Spor Oyunları Ödül ve Kapanış Programı’na katıldım.   Mersin Gücü Gençlik Kulübü Başkanı Ahmet Nas. Kendisini birçok sosyal projede yakından tanıyoruz. Ayrıca Yeşilay Derneği’nde sigara, alkol ve uyuşturucuya karşı özellikle okullarda yaptığı mücadele çok değerli.   Bu proje kapsamında atletizm, mangala, taekwondo, okçuluk, masa tenisi, futsal, güreş, mas güreşi, badminton, bocce gibi hem günümüzün modern hem de tarihimizden gelen geleneksel sporlar var.   Sahnenin bir tarafında dev bir Türk Bayrağı diğer tarafta yine dev bir Atatürk resmi vardı. Tören Kuran-ı Kerin tilaveti ile başladı. Arkasından  bütün öğrenciler coşkuyla İstiklal Marşı’mızı söylediler. Belediye Başkanı Kaymakam ve okul müdürünün konuşmalarından sonra başarılı öğrencilere ödülleri dağıtıldı.   Türk Bayrağı ve Atatürk Resminin altında Kuran-ı Kerim ve İstiklal Marşı ile bir Türkiye yaşadık.   Ahmet Nas’ı spora verdiği katkılar ve tüm sosyal çalışmalarından dolayı kutluyorum, kentim adına teşekkür ediyorum.   HARUN ARSLAN
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2019 - Salı

Bir Spor Ödül Töreninin Ardından

Geçtiğimiz hafta Mersin Gücü Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği Mersin İmam Hatip Liseleri Geleneksel ve Modern Spor Oyunları Ödül ve Kapanış Programı’na katıldım.

 

Mersin Gücü Gençlik Kulübü Başkanı Ahmet Nas. Kendisini birçok sosyal projede yakından tanıyoruz.

Ayrıca Yeşilay Derneği’nde sigara, alkol ve uyuşturucuya karşı özellikle okullarda yaptığı mücadele çok değerli.

 

Bu proje kapsamında atletizm, mangala, taekwondo, okçuluk, masa tenisi, futsal, güreş, mas güreşi, badminton, bocce gibi hem günümüzün modern hem de tarihimizden gelen geleneksel sporlar var.

 

Sahnenin bir tarafında dev bir Türk Bayrağı diğer tarafta yine dev bir Atatürk resmi vardı.

Tören Kuran-ı Kerin tilaveti ile başladı.

Arkasından  bütün öğrenciler coşkuyla İstiklal Marşı’mızı söylediler.

Belediye Başkanı Kaymakam ve okul müdürünün konuşmalarından sonra başarılı öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

 

Türk Bayrağı ve Atatürk Resminin altında Kuran-ı Kerim ve İstiklal Marşı ile bir Türkiye yaşadık.

 

Ahmet Nas’ı spora verdiği katkılar ve tüm sosyal çalışmalarından dolayı kutluyorum, kentim adına teşekkür ediyorum.

 

HARUN ARSLAN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.