Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Motosiklet Tehlikesinde Atatürk Parkı

Havaların ısınması ile Mersin halkı serinlemek ve akşamı geçirmek için sahile Atatürk Parkı’na gitmeye başladı. Bu yıl sıcaklar tam olarak başlamamasına rağmen Atatürk Parkı her zamankinden daha dolu. Gece geç saatlere kadar halkımız sahilde yürüyüş yapıyor, zamanını geçiriyor. Bu arada Belediyenin sağladığı kiralık bisikletler de halkın ilgisini çekiyor. Gerçekten sahil akşamları yürüyüş yapanlar, bisiklete binenler, mısır, pamuk şeker, balon, çay kahve satıcıları ile renkli görüntülere yol açıyor.   Mehtapta ayı, denizin kokusunu, bazen dalga seslerini ve Akdeniz’in denizden gelen serin rüzgarını hissederek sahilde güzel bir akşam geçiriyorsunuz. Fakat birden bir motosiklet sesi tüm güzelliği bozuyor. İnsanlar sağa sola kaçıyor, arkasından yoğun egzoz kokusunu hissediyorsunuz.   Bu sorun 5 yıl öncede vardı ve ben o günlerde bunu gündeme getirmiştim. Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’e konuyu iletmiş ve park girişine motosiklet girişinin yasak olduğunu belirten tabelalar konmasını sağlamıştım. Bir süre görevlilerde bu konuya özen gösterdiler ve parkta motosiklet girişi kısmen de olsa engellendi.   Bugüne bakarsak maalesef motosiklet girişi yasak tabelaları artık ortadan kalkmış ve sahile serbestçe motosikletler giriyor ve ciddi bir tehlike yaratıyorlar.   Umarım üzücü bir olay yaşanmadan kısa zamanda yasak tabelaları tekrar konur ve görevlilerde bu konuyu dikkate alarak kurala uyulmasını sağlarlar.   HARUN ARSLAN .......  9 Haziran 2019      
Ekleme Tarihi: 10 Haziran 2019 - Pazartesi

Motosiklet Tehlikesinde Atatürk Parkı

Havaların ısınması ile Mersin halkı serinlemek ve akşamı geçirmek için sahile Atatürk Parkı’na gitmeye başladı.

Bu yıl sıcaklar tam olarak başlamamasına rağmen Atatürk Parkı her zamankinden daha dolu. Gece geç saatlere kadar halkımız sahilde yürüyüş yapıyor, zamanını geçiriyor.

Bu arada Belediyenin sağladığı kiralık bisikletler de halkın ilgisini çekiyor.

Gerçekten sahil akşamları yürüyüş yapanlar, bisiklete binenler, mısır, pamuk şeker, balon, çay kahve satıcıları ile renkli görüntülere yol açıyor.

 

Mehtapta ayı, denizin kokusunu, bazen dalga seslerini ve Akdeniz’in denizden gelen serin rüzgarını hissederek sahilde güzel bir akşam geçiriyorsunuz.

Fakat birden bir motosiklet sesi tüm güzelliği bozuyor. İnsanlar sağa sola kaçıyor, arkasından yoğun egzoz kokusunu hissediyorsunuz.

 

Bu sorun 5 yıl öncede vardı ve ben o günlerde bunu gündeme getirmiştim.

Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’e konuyu iletmiş ve park girişine motosiklet girişinin yasak olduğunu belirten tabelalar konmasını sağlamıştım.

Bir süre görevlilerde bu konuya özen gösterdiler ve parkta motosiklet girişi kısmen de olsa engellendi.

 

Bugüne bakarsak maalesef motosiklet girişi yasak tabelaları artık ortadan kalkmış ve sahile serbestçe motosikletler giriyor ve ciddi bir tehlike yaratıyorlar.

 

Umarım üzücü bir olay yaşanmadan kısa zamanda yasak tabelaları tekrar konur ve görevlilerde bu konuyu dikkate alarak kurala uyulmasını sağlarlar.

 

HARUN ARSLAN .......  9 Haziran 2019

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.