Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

“Tingader “ İle Devletin Yanında Olmak…

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) olağan genel kurulu, geçtiğimiz hafta içinde yapıldı. Genel Başkanlık görevine yeniden Mehmet Ali Çelik seçildi. Genel Başkan,”TİNGADER Yönetim Kurulu olarak teşkilatlanma sistemine ağırlık verildiğini, Türkiye ve yurt dışında şubeler, temsilcilikler açıldığını” söyledi. TİNGADER,  bugüne kadar pandemi döneminde dahi her konuda çok fazla etkinlik düzenledi. Başarı ile yolunda ilerliyor. Başkanın konuşmasında en önemli mesaj şu idi “ TİNGADER yurt içi ve yurt dışında devletin beka ve ana yapısına karşı yine daima devletin yanında olmuştur.” Bugün için en fazla ihtiyaç duyduğumuz konuya doğrudan değinilmiş olması, çok anlamlı ve değerlidir. Uzun ve sıkıntılı bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim dönemi sert tartışmalarla, suçlamalarla ve bazı olumsuzluklar içinde geçti. Şu anda seçimler geride kaldı.  Yeni kabine kuruldu. Ukrayna savaşı, deprem, terör, mülteciler gibi çeşitli sorunların getirdiği problemlerle uğraşan ve bir taraftan da dünyadaki krizin olumsuz etkisi altında olan ülkemizi zor günler bekliyor. Seçim döneminde farklı görüşlerde olsak da, şimdi aynı gemide olduğumuzu unutmamalıyız.  Olumsuzluklar hepimizi etkileyecektir. Türkiye’nin sorunlarını halletmesinde basına önemli görevler düşmektedir. Özellikle günümüzde internet gazeteciliğinin işlevi giderek artmaktadır. Anında her konuda haber alma ve her türlü görüşe ulaşabilme imkanının olduğu günümüzde, internet gazeteciliğinin önemi nedeniyle TİNGADER’ e büyük görev düşmektedir. Genel Başkanımızın yurt içi ve yurt dışında devletin yanında olma sözünün altını bir kez daha çiziyorum;  bu zor dönemin atlatılmasında tüm TİNGADER camiası olarak elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Yeni TİNGADER Genel Merkez yönetimi özellikle bu dönemde yeni bir şevk ve güçle üzerine düşen sorumluluğun bilincinde çalışacaktır. Bu dönemde adeta saygın bir kamu hizmeti görülecektir.  Ülkemizin yararına yapacağımız bir haberi yada bir görüşü güçlü TİNGADER üyeleri ile tüm Türkiye’ye ulaştırabiliriz. Umarım ülkemiz kısa zamanda bu zor günleri geride bırakır ve biz tüm TİNGADER üyeleri olarak bunda katkımız olur ve bu başarı ile ülkemizin tarihinde yerimizi alırız. NOT: TİNGADER’in yeni seçilen Genel Merkez Yönetiminde,  benim de yer almam nedeniyle kutlayan hemşerilerime teşekkür ederim. HARUN ARSLAN….13 Haziran 2023
Ekleme Tarihi: 13 Haziran 2023 - Salı

“Tingader “ İle Devletin Yanında Olmak…

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) olağan genel kurulu, geçtiğimiz hafta içinde yapıldı.
Genel Başkanlık görevine yeniden Mehmet Ali Çelik seçildi.
Genel Başkan,”TİNGADER Yönetim Kurulu olarak teşkilatlanma sistemine ağırlık verildiğini, Türkiye ve yurt dışında şubeler, temsilcilikler açıldığını” söyledi.
TİNGADER,  bugüne kadar pandemi döneminde dahi her konuda çok fazla etkinlik düzenledi. Başarı ile yolunda ilerliyor.

Başkanın konuşmasında en önemli mesaj şu idi “ TİNGADER yurt içi ve yurt dışında devletin beka ve ana yapısına karşı yine daima devletin yanında olmuştur.”
Bugün için en fazla ihtiyaç duyduğumuz konuya doğrudan değinilmiş olması, çok anlamlı ve değerlidir.

Uzun ve sıkıntılı bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim dönemi sert tartışmalarla, suçlamalarla ve bazı olumsuzluklar içinde geçti.
Şu anda seçimler geride kaldı. 
Yeni kabine kuruldu.
Ukrayna savaşı, deprem, terör, mülteciler gibi çeşitli sorunların getirdiği problemlerle uğraşan ve bir taraftan da dünyadaki krizin olumsuz etkisi altında olan ülkemizi zor günler bekliyor.

Seçim döneminde farklı görüşlerde olsak da, şimdi aynı gemide olduğumuzu unutmamalıyız. 
Olumsuzluklar hepimizi etkileyecektir.
Türkiye’nin sorunlarını halletmesinde basına önemli görevler düşmektedir.
Özellikle günümüzde internet gazeteciliğinin işlevi giderek artmaktadır.
Anında her konuda haber alma ve her türlü görüşe ulaşabilme imkanının olduğu günümüzde, internet gazeteciliğinin önemi nedeniyle TİNGADER’ e büyük görev düşmektedir.
Genel Başkanımızın yurt içi ve yurt dışında devletin yanında olma sözünün altını bir kez daha çiziyorum;  bu zor dönemin atlatılmasında tüm TİNGADER camiası olarak elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.
Yeni TİNGADER Genel Merkez yönetimi özellikle bu dönemde yeni bir şevk ve güçle üzerine düşen sorumluluğun bilincinde çalışacaktır.
Bu dönemde adeta saygın bir kamu hizmeti görülecektir. 
Ülkemizin yararına yapacağımız bir haberi yada bir görüşü güçlü TİNGADER üyeleri ile tüm Türkiye’ye ulaştırabiliriz.

Umarım ülkemiz kısa zamanda bu zor günleri geride bırakır ve biz tüm TİNGADER üyeleri olarak bunda katkımız olur ve bu başarı ile ülkemizin tarihinde yerimizi alırız.

NOT: TİNGADER’in yeni seçilen Genel Merkez Yönetiminde,  benim de yer almam nedeniyle kutlayan hemşerilerime teşekkür ederim.

HARUN ARSLAN….13 Haziran 2023

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.