Yenişehir Belediyesi hasar tespit çalışması yapıyor

10.08.2021 - 09:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Yenişehir Belediyesi hasar tespit çalışması yapıyor

Mersin’de Cumartesi günü gece yarısı etkili olan şiddetli yağışların yarattığı olumsuzlukları gidermek amacıyla sokaklarda, iş yerlerinde ve hanelerde motopomp ve iş makineleri ile anında müdahalede bulunan Mersin Yenişehir Belediyesi, yağışlardan etkilenen iş yerleri ve hanelerde hasar tespit çalışmalarına da devam ediyor.

Mersin Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Mersin’de Cumartesi gecesi metrekareye 42,8 kilogram yağış düştü.  Mersin Yenişehir Belediyesi, kent merkezinde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan su baskınlarına motopomp ile anında müdahale ederken, rüzgâr dolayısıyla devrilen ağaçların yarattığı tehlikeye karşı da iş makineleri ile teyakkuza geçti.  Su baskınları ve diğer olumsuzluklara karşı sağanak yağış altında aralıksız çalışarak vatandaşlara yardımcı olan Yenişehir Belediyesi ekipleri tam kapasite ile mücadele etti. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerine kadar çalışırken, Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de vakit kaybetmeden hanelerde ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarına başladı.   Su baskınlarının bir daha yaşanmaması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Cumartesi günün bir anda etkili olan yağışlar, bazı işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Ekiplerimiz anında harekete geçerek müdahalede bulundu. Ve suların tahliyesi hızlıca yapıldı. Ertesi gün ekiplerimiz hasar tespit çalışmasına başladı. Ayrıca söz konusu yerlerde su baskınlarının bir daha yaşanmaması için de gerekli çalışmaları yapıyoruz.” dedi.
Mersin’de Cumartesi günü gece yarısı etkili olan şiddetli yağışların yarattığı olumsuzlukları gidermek amacıyla sokaklarda, iş yerlerinde ve hanelerde motopomp ve iş makineleri ile anında müdahalede bulunan Mersin Yenişehir Belediyesi, yağışlardan etkilenen iş yerleri ve hanelerde hasar tespit çalışmalarına da devam ediyor.

Mersin Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Mersin’de Cumartesi gecesi metrekareye 42,8 kilogram yağış düştü.  Mersin Yenişehir Belediyesi, kent merkezinde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan su baskınlarına motopomp ile anında müdahale ederken, rüzgâr dolayısıyla devrilen ağaçların yarattığı tehlikeye karşı da iş makineleri ile teyakkuza geçti.  Su baskınları ve diğer olumsuzluklara karşı sağanak yağış altında aralıksız çalışarak vatandaşlara yardımcı olan Yenişehir Belediyesi ekipleri tam kapasite ile mücadele etti. Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerine kadar çalışırken, Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de vakit kaybetmeden hanelerde ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarına başladı.

 

Su baskınlarının bir daha yaşanmaması için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Cumartesi günün bir anda etkili olan yağışlar, bazı işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Ekiplerimiz anında harekete geçerek müdahalede bulundu. Ve suların tahliyesi hızlıca yapıldı. Ertesi gün ekiplerimiz hasar tespit çalışmasına başladı. Ayrıca söz konusu yerlerde su baskınlarının bir daha yaşanmaması için de gerekli çalışmaları yapıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.