Yenişehir Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Güncel 04.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 04.04.2023 - 13:41
 

Yenişehir Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında

Mersin Yenişehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptığı gıda yardımlarını Ramazan ayında da sürdürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptığı gıda yardımlarını Ramazan ayında da sürdürüyor. İçerisinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu yardım paketleri Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara tek tek ulaştırılıyor. Yenişehir Belediyesi,ilçe genelinde yaptığı sosyal incelemeler sonucunda tespit ettiği ve yardım talebinde bulunan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Yenişehir Halk Kart ile ihtiyaç sahiplerine aylık 300 TL’lik nakdi destek sağlayan Yenişehir Belediyesi, gıda yardımlarıyla da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayında çalışmalarını yoğunlaştıran Yenişehir Belediyesi un, pirinç, yağ, şeker, kuru fasulye, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur ve tuz gibi temel gıda ürünlerinden oluşan yardım paketlerini vatandaşlara ulaştırıyor. Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Ekiplerinin saha incelemeleri sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler başta olmak üzere talepte bulunan tüm vatandaşlara gıda paketleri teslim ediliyor. “Sosyal demokrat belediyeler olarak vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.” Gıda yardımlarının yanı sıra diğer sosyal ihtiyaçlar konusunda da vatandaşlara destek verdiklerini kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Ekonomik olarak maalesef çok zor günler geçiriyoruz. Halkımız artan enflasyon ve zamlar karşısında güçlükle ayakta durabiliyor. Sosyal demokrat belediyeler olarak vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sık sık ifade ettiği gibi hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesi için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Sadece gıda yardımlarıyla da değil, dezavantajlı vatandaşlarımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılama noktasında emek veriyoruz. Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan paylaşmaktır, dayanışmadır. Dayanışmayla en zor günleri geride bırakacağız.”diye konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Mersin Yenişehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptığı gıda yardımlarını Ramazan ayında da sürdürüyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptığı gıda yardımlarını Ramazan ayında da sürdürüyor. İçerisinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu yardım paketleri Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara tek tek ulaştırılıyor.

Yenişehir Belediyesi,ilçe genelinde yaptığı sosyal incelemeler sonucunda tespit ettiği ve yardım talebinde bulunan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Yenişehir Halk Kart ile ihtiyaç sahiplerine aylık 300 TL’lik nakdi destek sağlayan Yenişehir Belediyesi, gıda yardımlarıyla da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayında çalışmalarını yoğunlaştıran Yenişehir Belediyesi un, pirinç, yağ, şeker, kuru fasulye, makarna, kırmızı mercimek, nohut, bulgur ve tuz gibi temel gıda ürünlerinden oluşan yardım paketlerini vatandaşlara ulaştırıyor. Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Ekiplerinin saha incelemeleri sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler başta olmak üzere talepte bulunan tüm vatandaşlara gıda paketleri teslim ediliyor.

Sosyal demokrat belediyeler olarak vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.”

Gıda yardımlarının yanı sıra diğer sosyal ihtiyaçlar konusunda da vatandaşlara destek verdiklerini kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Ekonomik olarak maalesef çok zor günler geçiriyoruz. Halkımız artan enflasyon ve zamlar karşısında güçlükle ayakta durabiliyor. Sosyal demokrat belediyeler olarak vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sık sık ifade ettiği gibi hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesi için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Sadece gıda yardımlarıyla da değil, dezavantajlı vatandaşlarımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılama noktasında emek veriyoruz. Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan paylaşmaktır, dayanışmadır. Dayanışmayla en zor günleri geride bırakacağız.”diye konuştu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.