Yenişehir'de ‘Çocuk Oyun Sokağı’ açılışı gerçekleşti.

Güncel 30.11.2022 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 10:03
 

Yenişehir'de ‘Çocuk Oyun Sokağı’ açılışı gerçekleşti.

Mersin Yenişehir Belediyesi,, ASKON Mersin Şube, ÇUGİDER ve Yenişehir Kent Konseyi katkılarıyla tamamlanan ‘Çocuk Oyun Sokağı’ açılışı bugün gerçekleşti.

Açılışa Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, MEPİAD Başkanı Özcan Demir, GİŞKAD Başkanı Mürüvet Beydağı ,ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır ve çok sayıda davetli katıldı. Çocuk Oyun Sokağı’na verdikleri katkılardan dolayı mutluluğunu dile getiren ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ;  ‘Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir alanlar bırakmak,    onları geleceğe hazırlamak hepimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmemizle ve her bir çocuk için çok daha iyi bir dünya oluşturma çabamızla mümkündür. Bizler de; Çocuk parkları ve yeşil alanları artırmak için olanca gücümüzle gayret gösteriyoruz. ASKON olarak yaptığımız birçok projenin yanı sıra binlerce fidan bağışlayarak dünyamızın nefes almasına bir nebze de olsa katlı sağlıyoruz.  Böyle oyun alanlarıyla çocuklarımızın nefes alması için huzurlu bir ortam yaratmayı hedefliyoruz.   Arbella Makarna olarak da her gün İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerimizi Fabrikamızda ağırlıyoruz. Çocuklarımızın Sanayileşmeyi, çalışma ortamını, makarnanın üretim aşamalarını yerinde görerek deneyimlemesini sağlıyoruz. Bugün de makarna tadım aracımızla gelen konuklara makarna ikram edildi. Bu sokağa ve çocuklarımızın hayallerine sahip çıkılarak böyle anlamlı projelerin artmasını diliyor;  Proje ortaklarımıza ve emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Mersin Yenişehir Belediyesi,, ASKON Mersin Şube, ÇUGİDER ve Yenişehir Kent Konseyi katkılarıyla tamamlanan ‘Çocuk Oyun Sokağı’ açılışı bugün gerçekleşti.

Açılışa Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan, MEPİAD Başkanı Özcan Demir, GİŞKAD Başkanı Mürüvet Beydağı ,ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır ve çok sayıda davetli katıldı.

Çocuk Oyun Sokağı’na verdikleri katkılardan dolayı mutluluğunu dile getiren ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ; 
‘Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir alanlar bırakmak,    onları geleceğe hazırlamak hepimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmemizle ve her bir çocuk için çok daha iyi bir dünya oluşturma çabamızla mümkündür.
Bizler de; Çocuk parkları ve yeşil alanları artırmak için olanca gücümüzle gayret gösteriyoruz. ASKON olarak yaptığımız birçok projenin yanı sıra binlerce fidan bağışlayarak dünyamızın nefes almasına bir nebze de olsa katlı sağlıyoruz.  Böyle oyun alanlarıyla çocuklarımızın nefes alması için huzurlu bir ortam yaratmayı hedefliyoruz.  
Arbella Makarna olarak da her gün İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerimizi Fabrikamızda ağırlıyoruz. Çocuklarımızın Sanayileşmeyi, çalışma ortamını, makarnanın üretim aşamalarını yerinde görerek deneyimlemesini sağlıyoruz. Bugün de makarna tadım aracımızla gelen konuklara makarna ikram edildi.
Bu sokağa ve çocuklarımızın hayallerine sahip çıkılarak böyle anlamlı projelerin artmasını diliyor;  Proje ortaklarımıza ve emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.