Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Berat Kandili Mesajı

18.04.2019 - 18:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Berat Kandili Mesajı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı bir mesajla, İslam Âlemi’nin Berat Kandili’ni kutladı.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,; “Müminler olarak, her türlü şerden ve kötülükten kurtulmak, ruha ağır gelen sıkıntılardan arınmak için eşsiz bir fırsat olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Mübarek Ramazan ayını da müjdeleyen Berat Kandili’nin, inananların günahlarından tövbe edip affedilmek için Allah’a sığındığı en mübarek ve hayırlı gecelerden biri olduğunu kaydeden Başkan Gültak, “Yüce Rabbimiz, bu gecede sonsuz rahmet ve merhamet kapılarını açar. Yaradan’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız anlardan biri olan bu günde gönüllerimiz Allah’a yönelir. Bu gecenin hürmetine, Rabbimizin emirlerini yerine getirip, yasaklarından korunmayı düstur edinmeli ve Peygamber Efendimize layık bir ümmet olmak için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajını şu sözlerle bitirdi; “Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin; İslam Dünyası'na ve tüm insanlığa iyilik, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesine vesile olmasını diliyor; bu mübarek günün; birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini gönülden temenni ediyorum. Milletimizin ve İslam Âlemi’nin Berat Gecesi'ni gönülden tebrik eder; rahmetin bol, dua kapılarının sonuna dek açık olduğu bu gecenin, İslâm Âlemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı bir mesajla, İslam Âlemi’nin Berat Kandili’ni kutladı.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,; “Müminler olarak, her türlü şerden ve kötülükten kurtulmak, ruha ağır gelen sıkıntılardan arınmak için eşsiz bir fırsat olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mübarek Ramazan ayını da müjdeleyen Berat Kandili’nin, inananların günahlarından tövbe edip affedilmek için Allah’a sığındığı en mübarek ve hayırlı gecelerden biri olduğunu kaydeden Başkan Gültak, “Yüce Rabbimiz, bu gecede sonsuz rahmet ve merhamet kapılarını açar. Yaradan’ın affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığımız anlardan biri olan bu günde gönüllerimiz Allah’a yönelir. Bu gecenin hürmetine, Rabbimizin emirlerini yerine getirip, yasaklarından korunmayı düstur edinmeli ve Peygamber Efendimize layık bir ümmet olmak için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajını şu sözlerle bitirdi; “Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin; İslam Dünyası'na ve tüm insanlığa iyilik, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesine vesile olmasını diliyor; bu mübarek günün; birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini gönülden temenni ediyorum. Milletimizin ve İslam Âlemi’nin Berat Gecesi'ni gönülden tebrik eder; rahmetin bol, dua kapılarının sonuna dek açık olduğu bu gecenin, İslâm Âlemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.