Akdeniz’in Park Ve Yeşil Alanları Yenileniyor

14.01.2021 - 21:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’in Park Ve Yeşil Alanları Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi; ilçede bulunan parklar, bahçeler ile yeşil alanlara yönelik yenileme ve aydınlatma, yeni çöp kovaları yerleştirilmesi, bakım, onarım, budama ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz ilçe sakinlerini ortak kullandığı park ve yeşil alanların çiçeklendirilmesi ve ağaçlandırılmasının yanı sıra; bakım, onarım, boyama ve budama çalışmaları, oyun ve spor grupları ile aydınlatma direklerinin montajına aralıksız devam ediyor. Bayraklar yenileniyor, bank ve kamelyalar oyun ve spor grupları boyanıyor Merkez-kırsal ayırımı yapmadan, tüm Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlara çıkarma yapan ekipler; buralarda bulunan ve zaman içinde yıpranan bayrakları da yenisi ile değiştirdi. Ekipler; Akyüz, Âşıklar, Cemre, Defne, Servi, Orkide, Özgür Çocuk ve Yaşar Kemal parkları ile Turgut Reis, Adanalıoğlu, Adnan Menderes, Müfide İlhan, Huzurkent, Güneş, Bahçeli, Camili, Karaduvar, Kazanlı, Karacailyas, Puğkaracadağ, 23 Evler ve Yakaköy’de bulunan parklarda; bank ve kamelyalar, korkuluklar, çocuk oyun ve spor gruplarını boyadı, budama, o biçimi ve temizlik çalışması yaptı. Aydınlatma direkleri ve çöp kovaları yenileniyor Köselerli Mahallesi’nde, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Şahin çeşmesi civarındaki yeşil alanı, iş makineleri yardımıyla yenileyen park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri; Turgutreis Mahallesi’nde, park içinde bulunan trafonun yanına yeni aydınlatma direğinin montajını yaptı; Huzurkent Bahşiş Mahallesi eski sağlık ocağı bahçesindeki ağaçları budadı. Hava koşullarının uygun olduğu günlerde, Akdeniz’in park ve yeşil alanlarına mevsimlik çiçek ekim çalışması da yapan park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, son olarak Özgür Çocuk Parkı’na yüzlerce mevsimlik çiçek dikti, her gün yüzlerce insanın uğradığı parkın görünümünü baştan sona değiştirdi. Kuvvai Milliye Caddesi Kuruçeşme Durağı civarına da banklar ve çöp kovalarının montajını yapan ekipler; Çevre 2000, Çınar ve Menekşe parklarının içinde bulunan çöp kovalarını da yeniledi.
Akdeniz Belediyesi; ilçede bulunan parklar, bahçeler ile yeşil alanlara yönelik yenileme ve aydınlatma, yeni çöp kovaları yerleştirilmesi, bakım, onarım, budama ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz ilçe sakinlerini ortak kullandığı park ve yeşil alanların çiçeklendirilmesi ve ağaçlandırılmasının yanı sıra; bakım, onarım, boyama ve budama çalışmaları, oyun ve spor grupları ile aydınlatma direklerinin montajına aralıksız devam ediyor.

Bayraklar yenileniyor, bank ve kamelyalar oyun ve spor grupları boyanıyor

Merkez-kırsal ayırımı yapmadan, tüm Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlara çıkarma yapan ekipler; buralarda bulunan ve zaman içinde yıpranan bayrakları da yenisi ile değiştirdi.

Ekipler; Akyüz, Âşıklar, Cemre, Defne, Servi, Orkide, Özgür Çocuk ve Yaşar Kemal parkları ile Turgut Reis, Adanalıoğlu, Adnan Menderes, Müfide İlhan, Huzurkent, Güneş, Bahçeli, Camili, Karaduvar, Kazanlı, Karacailyas, Puğkaracadağ, 23 Evler ve Yakaköy’de bulunan parklarda; bank ve kamelyalar, korkuluklar, çocuk oyun ve spor gruplarını boyadı, budama, o biçimi ve temizlik çalışması yaptı.

Aydınlatma direkleri ve çöp kovaları yenileniyor

Köselerli Mahallesi’nde, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Şahin çeşmesi civarındaki yeşil alanı, iş makineleri yardımıyla yenileyen park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri; Turgutreis Mahallesi’nde, park içinde bulunan trafonun yanına yeni aydınlatma direğinin montajını yaptı; Huzurkent Bahşiş Mahallesi eski sağlık ocağı bahçesindeki ağaçları budadı.

Hava koşullarının uygun olduğu günlerde, Akdeniz’in park ve yeşil alanlarına mevsimlik çiçek ekim çalışması da yapan park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, son olarak Özgür Çocuk Parkı’na yüzlerce mevsimlik çiçek dikti, her gün yüzlerce insanın uğradığı parkın görünümünü baştan sona değiştirdi. Kuvvai Milliye Caddesi Kuruçeşme Durağı civarına da banklar ve çöp kovalarının montajını yapan ekipler; Çevre 2000, Çınar ve Menekşe parklarının içinde bulunan çöp kovalarını da yeniledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.