Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplandı

12.07.2019 - 08:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplandı

Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi, konsey salonunda toplandı. Toplantıya, Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, MESİAD YİK Başkanı Mehmet Deniz, konsey üyesi gençler ile basın mensupları katıldı.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, toplantıda yaptığı konuşmada, Mersin'e karşı aidiyet duygusunu hisseden herkesin mersinliyim demesi gerektiğini belirterek,"  Bu şehre ait olduğumuzu hissederek bu kente sahip çıkmalıyız. Mersin Türkiye'nin küçük bir modelidir. Her kesimden insanlar var. Bu da birlikte yaşama kültürünü barındırıyor.   Akdeniz Kent konseyi gençlik ve kadın merkezini ilgilendiren fikri olan herkes bizim için önemlidir. Herkesi bir arada turan bir yapılanma içerisinde olacağız. Herkes fikrini açıklamaya ve projelerini sunmaya gelebilir.  Bizler hemen çalışmalara girdik. Kütüphanesiz okul kalmasın projesine başladık. Taziye evlerinin yanına kültür merkezleri olsun istiyoruz. Çevre, eğitim, kültür, sanat, gençlik, spor alanlarında çalışmalarımız olacak. " dedi .inovatifhaber.com   Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olan İzzeddin Uçan, konuşmasında Akdeniz gençleri ile birlikte hizmet etmek, buradaki tüm unsurlar için bir şeyler yapmak için yola çıktıklarını belirterek, bu yolda isteyen herkesin gelip kendilerine katılabileceğini, fikir ve projelerini paylaşabileceklerini bu anlamda herkesin fikrine açık olduklarını ifade etti.   Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,  Akdeniz Belediyesi olarak  seçimlerin hemen ardından hayata geçirdiği proje ve hizmetleri anlattı..inovatifhaber   Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştirip dönüştürecek, özellikle sosyal ve kültürel alanda ses getirecek proje ve çalışmalara imza atmaları konusunda gençlere seslendi. Tırmıl'a bir spor kompleksi projesini hayata geçireceklerini belirten Gültak, bölge halkından gelen okul talebi doğrultusunda bir lise yapımını projenin içerisine eklendiğini, Akdeniz'deki tüm spor tesislerinin de gözden geçirilip yenilendiğini, özellikle  gençler için futbol turnuvaları ve sanatsal faaliyetler düzenleneceğini ve  400 genci kampa götüreceklerini söyledi.   OSB'de bir eğitim merkezinin de projeleri arasında olduğunu belirten Gültak, bunun dışında Yılmaz Güney Parkını yeniden restore ettiklerini, mahalle mahalle gezerek halkla birebir görüşüp taleplerini ve mahallelerinin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini sözlerine ekledi.inovatifhaber   Gültak,  Akdeniz’de; barışı ve kardeşliği çok önemsediğini ifade ederek, dili, dini, etnik kökeni veya mezhebi asla fark etmeksizin, Akdeniz ve Mersin’de yaşayan herkesin başkanı olduğunu belirterek, herkesi kucakladıklarını vurguladı.   Gültak, Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Merkezinin çalışmalarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade eti ve herkesin çok çalışması gerektiğini , hep birlikte Akdeniz'in yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamak için tüm gayreti göstermesinin şart olduğunu ve bu anlamda gerekli her türlü desteği vereceğini ifade etti.        
Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi, konsey salonunda toplandı. Toplantıya, Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, MESİAD YİK Başkanı Mehmet Deniz, konsey üyesi gençler ile basın mensupları katıldı.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, toplantıda yaptığı konuşmada, Mersin'e karşı aidiyet duygusunu hisseden herkesin mersinliyim demesi gerektiğini belirterek,"  Bu şehre ait olduğumuzu hissederek bu kente sahip çıkmalıyız. Mersin Türkiye'nin küçük bir modelidir. Her kesimden insanlar var. Bu da birlikte yaşama kültürünü barındırıyor.

 

Akdeniz Kent konseyi gençlik ve kadın merkezini ilgilendiren fikri olan herkes bizim için önemlidir. Herkesi bir arada turan bir yapılanma içerisinde olacağız. Herkes fikrini açıklamaya ve projelerini sunmaya gelebilir.  Bizler hemen çalışmalara girdik. Kütüphanesiz okul kalmasın projesine başladık. Taziye evlerinin yanına kültür merkezleri olsun istiyoruz. Çevre, eğitim, kültür, sanat, gençlik, spor alanlarında çalışmalarımız olacak. " dedi .inovatifhaber.com

 

Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olan İzzeddin Uçan, konuşmasında Akdeniz gençleri ile birlikte hizmet etmek, buradaki tüm unsurlar için bir şeyler yapmak için yola çıktıklarını belirterek, bu yolda isteyen herkesin gelip kendilerine katılabileceğini, fikir ve projelerini paylaşabileceklerini bu anlamda herkesin fikrine açık olduklarını ifade etti.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak,  Akdeniz Belediyesi olarak  seçimlerin hemen ardından hayata geçirdiği proje ve hizmetleri anlattı..inovatifhaber

 

Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştirip dönüştürecek, özellikle sosyal ve kültürel alanda ses getirecek proje ve çalışmalara imza atmaları konusunda gençlere seslendi.

Tırmıl'a bir spor kompleksi projesini hayata geçireceklerini belirten Gültak, bölge halkından gelen okul talebi doğrultusunda bir lise yapımını projenin içerisine eklendiğini, Akdeniz'deki tüm spor tesislerinin de gözden geçirilip yenilendiğini, özellikle  gençler için futbol turnuvaları ve sanatsal faaliyetler düzenleneceğini ve  400 genci kampa götüreceklerini söyledi.

 

OSB'de bir eğitim merkezinin de projeleri arasında olduğunu belirten Gültak, bunun dışında Yılmaz Güney Parkını yeniden restore ettiklerini, mahalle mahalle gezerek halkla birebir görüşüp taleplerini ve mahallelerinin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini sözlerine ekledi.inovatifhaber

 

Gültak,  Akdeniz’de; barışı ve kardeşliği çok önemsediğini ifade ederek, dili, dini, etnik kökeni veya mezhebi asla fark etmeksizin, Akdeniz ve Mersin’de yaşayan herkesin başkanı olduğunu belirterek, herkesi kucakladıklarını vurguladı.

 

Gültak, Akdeniz Kent Konseyi Gençlik Merkezinin çalışmalarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade eti ve herkesin çok çalışması gerektiğini , hep birlikte Akdeniz'in yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamak için tüm gayreti göstermesinin şart olduğunu ve bu anlamda gerekli her türlü desteği vereceğini ifade etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.