Akgül, 'Üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız.'

Siyaset 05.03.2019 - 21:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akgül, 'Üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız.'

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, 'Üzerimizdeki bu vebalden hep birlikte kurtulabilmek için beraberce canla başla çalışacağız. Allah'ın yardımı ve vatandaşın desteği ile birlik beraberlik içerisinde, üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız. Bu mücadele artık şahısları aşmıştır, partileri aşmıştır. Bu tamamen Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir."dedi

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, basınla bir araya geldi ve 31 mart seçimlerinde DP Partiden Akdeniz Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade etti. Toplantıya İyi Parti'den Akdeniz Belediye Başkan Adayı olup, yaşanan süreç sonrası başvuru evrakları zamanında teslim edilmediğinden dolayı aday olamayan Akif Çiftçi de katıldı. "İnsanların seçme ve seçilme hakları gasp edilmiştir." Akgül basın toplantısında yaptığı konuşmada son 15 günde Mersin'de yaşanan demokrasi garabetine dikkat çekti ve " Normal giden seçim sürecinde açık ara öndeyken, görünen 3-5 kişi ve arkasındaki uzantıları akla hayale gelmeyen bir kumpasla Mersin'in önün kesmeye niyetlenmişlerdir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yeniden adaylığını ve Akif Çifti'nin de Akdeniz ilçe belediye başkan adaylığını kurdukları kumpasla engellemişlerdir. İnsanların seçme ve seçilme hakları gasp edilmiştir. Mersin ve Akdeniz'e çağ atlatacak dev projelerin yapılmasını engelleyecek ve Mersin'in geleceğini karartacak böyle bir demokrasi ayıbını, böyle bir kara lekeyi temizleyebilmek, Mersin'de birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan tüm insanların önce vatandaşlık sonra da Mersinlilik görevidir. Bu Mersin'in her bölgesinde yaşayanlar için böyledir. "dedi "Üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız" Akif Çiftçi'nin de  Akdeniz'den DP adayı olduğunu fakat yaşanan kumpasla onun seçilme hakkının da elinden alınmış olduğunu belirten Akgül, " Dolayısıyla Akdeniz'de yaşayan insanların da seçme hakları ellerinden alınmaya çalışıldı. Ben Akdenizliyim. Bir dönem Huzurkent belediye başkanlığı yaptım. Bu demokrasi mücadelesine dahil olup sahiplenmek üzere Akdeniz Belediye Başkanlığına Demokrat Partiden aday oldum. Üzerimizdeki bu vebalden hep birlikte kurtulabilmek için beraberce canla başla çalışacağız. Allah'ın yardımı ve vatandaşın desteği ile birlik beraberlik içerisinde, üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız. " dedi " Mücadele Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir." Bu mücadelenin artık şahısları  ve partileri aştığını belirten Akgül," Bu tamamen Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir. Bu kumpasların Mersin'in önünü kesmeyeceğinin biz bilincindeyiz. Vatandaşın da yakın ilgisinden bunların farkında olduğunu ve daha fazla sahipleneceğini biliyoruz. Bu Mersin sevdalısı, fedakar ve duyarlı hemşehrilerimize, hiç tereddüt etmeden herkese hızlıca ulaşarak durumu anlatmalarını ve herkesin Demokrat Parti amblemi olan "KIRAT" a oy kullanmalarını sağlamak için çaba sarfetmelerini önemle rica ediyoruz. Onun için son söz olarak; YETER! SÖZ MERSİNİNDİR! diyorum " diyerek konuşmasını tamamladı. Akif Çiftçi de yaşanan süreci değerlendi ve kendilerine kurulan kumpas sonucu yaşanan demokrasi ayıbına karşı en güzel cevabı 31 martta Mersin halkının vereceğine inandığını söyledi ve  DP Akdeniz Adayı Mustafa Akgül'e destek verdiklerini sözlerine ekledi.    
Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, 'Üzerimizdeki bu vebalden hep birlikte kurtulabilmek için beraberce canla başla çalışacağız. Allah'ın yardımı ve vatandaşın desteği ile birlik beraberlik içerisinde, üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız. Bu mücadele artık şahısları aşmıştır, partileri aşmıştır. Bu tamamen Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir."dedi

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, basınla bir araya geldi ve 31 mart seçimlerinde DP Partiden Akdeniz Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade etti. Toplantıya İyi Parti'den Akdeniz Belediye Başkan Adayı olup, yaşanan süreç sonrası başvuru evrakları zamanında teslim edilmediğinden dolayı aday olamayan Akif Çiftçi de katıldı.

"İnsanların seçme ve seçilme hakları gasp edilmiştir."

Akgül basın toplantısında yaptığı konuşmada son 15 günde Mersin'de yaşanan demokrasi garabetine dikkat çekti ve " Normal giden seçim sürecinde açık ara öndeyken, görünen 3-5 kişi ve arkasındaki uzantıları akla hayale gelmeyen bir kumpasla Mersin'in önün kesmeye niyetlenmişlerdir. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yeniden adaylığını ve Akif Çifti'nin de Akdeniz ilçe belediye başkan adaylığını kurdukları kumpasla engellemişlerdir. İnsanların seçme ve seçilme hakları gasp edilmiştir.

Mersin ve Akdeniz'e çağ atlatacak dev projelerin yapılmasını engelleyecek ve Mersin'in geleceğini karartacak böyle bir demokrasi ayıbını, böyle bir kara lekeyi temizleyebilmek, Mersin'de birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan tüm insanların önce vatandaşlık sonra da Mersinlilik görevidir. Bu Mersin'in her bölgesinde yaşayanlar için böyledir. "dedi

"Üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız"

Akif Çiftçi'nin de  Akdeniz'den DP adayı olduğunu fakat yaşanan kumpasla onun seçilme hakkının da elinden alınmış olduğunu belirten Akgül, " Dolayısıyla Akdeniz'de yaşayan insanların da seçme hakları ellerinden alınmaya çalışıldı.

Ben Akdenizliyim. Bir dönem Huzurkent belediye başkanlığı yaptım. Bu demokrasi mücadelesine dahil olup sahiplenmek üzere Akdeniz Belediye Başkanlığına Demokrat Partiden aday oldum.

Üzerimizdeki bu vebalden hep birlikte kurtulabilmek için beraberce canla başla çalışacağız. Allah'ın yardımı ve vatandaşın desteği ile birlik beraberlik içerisinde, üzerimize düşeni sonuna kadar yaparak bu seçimi alacağız. " dedi

" Mücadele Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir."

Bu mücadelenin artık şahısları  ve partileri aştığını belirten Akgül," Bu tamamen Mersin'in demokrasi mücadelesi,Mersinlinin onur mücadelesi haline gelmiştir.

Bu kumpasların Mersin'in önünü kesmeyeceğinin biz bilincindeyiz. Vatandaşın da yakın ilgisinden bunların farkında olduğunu ve daha fazla sahipleneceğini biliyoruz. Bu Mersin sevdalısı, fedakar ve duyarlı hemşehrilerimize, hiç tereddüt etmeden herkese hızlıca ulaşarak durumu anlatmalarını ve herkesin Demokrat Parti amblemi olan "KIRAT" a oy kullanmalarını sağlamak için çaba sarfetmelerini önemle rica ediyoruz.

Onun için son söz olarak; YETER! SÖZ MERSİNİNDİR! diyorum " diyerek konuşmasını tamamladı.

Akif Çiftçi de yaşanan süreci değerlendi ve kendilerine kurulan kumpas sonucu yaşanan demokrasi ayıbına karşı en güzel cevabı 31 martta Mersin halkının vereceğine inandığını söyledi ve  DP Akdeniz Adayı Mustafa Akgül'e destek verdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.