Arbella Ailesi kadın dostu Sosyal Sorumluk projesi ile iş birliği yaptı

13.12.2018 - 17:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Arbella Ailesi kadın dostu Sosyal Sorumluk projesi ile iş birliği yaptı

Mezitli Kent Konseyi, Türkiye Rotary 2430. Bölge Akdeniz Rotary Kulübü ve Arbella iş birliği ile 4 etaplı Ev-Ka Projesinin ilk etabı bugün gerçekleşti.

Arbella Ailesi Çalışan Kadınlar için sosyal sorumluk projesi kapsamında Mezitli Kent Konseyi, Türkiye Rotary 2430. Bölge Akdeniz Rotary Kulübü ile birlikte ilk etabının Arbella tesislerinin kadın çalışanlarına, Mezitli’li esnaf kadınları ile gerçekleşen buluşmada Op. Dr. Oğuz Demirsoy tarafından "Meme Kanseri- Erken tanı hayat kurtarır" konulu sunum sözlü ve uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Etkinlik Akdeniz Rotary Kulübü başkanı Mesut Yalman ve önceki Başkanı Tufan Haşimoğlu ile şirket yöneticileri nin yanı sıra çok sayıda kadın çalışanlar ile gerçekleşti. Arbel A.Ş nin Sosyal Sorumluk Projelerine verdiği desteği dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan şunları söyledi; "Katılımlarından ötürü teşekkür ederim. Erken tanı yaparsak işimizi daha başarı yaparız, bu insan içinde aynı işlev görüyor önceden hatayı sorunu tespit edersek ona karşı daha güçlü olur ve önlemini alırız" dedi Sosyal Sorumluk Proje Uzmanı, Mesiad’ adına, Mezitli Kent konseyi Yürütme kurulu üyesi Ayten Arslankan, da konuşmasında "Bu kadar nadide kadınlar arasında bulunmaktan çok mutluyum, içeriği kadın olduğu için kadın dostu olduğu için çok mutlu olduk, Erken tanı hayat kurtarır felsefesini içimize benimsetmemiz gerekiyor bu konuda hep kendisini taktir etiğimiz değerli Op. Dr. Oğuz Demirsoy’a bize verdiği bu desteklerden ötürü Arbella Ailesine teşekkür ederim." Dedi.    
Mezitli Kent Konseyi, Türkiye Rotary 2430. Bölge Akdeniz Rotary Kulübü ve Arbella iş birliği ile 4 etaplı Ev-Ka Projesinin ilk etabı bugün gerçekleşti.

Arbella Ailesi Çalışan Kadınlar için sosyal sorumluk projesi kapsamında Mezitli Kent Konseyi, Türkiye Rotary 2430. Bölge Akdeniz Rotary Kulübü ile birlikte ilk etabının Arbella tesislerinin kadın çalışanlarına, Mezitli’li esnaf kadınları ile gerçekleşen buluşmada Op. Dr. Oğuz Demirsoy tarafından "Meme Kanseri- Erken tanı hayat kurtarır" konulu sunum sözlü ve uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Etkinlik Akdeniz Rotary Kulübü başkanı Mesut Yalman ve önceki Başkanı Tufan Haşimoğlu ile şirket yöneticileri nin yanı sıra çok sayıda kadın çalışanlar ile gerçekleşti.

Arbel A.Ş nin Sosyal Sorumluk Projelerine verdiği desteği dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan şunları söyledi; "Katılımlarından ötürü teşekkür ederim. Erken tanı yaparsak işimizi daha başarı yaparız, bu insan içinde aynı işlev görüyor önceden hatayı sorunu tespit edersek ona karşı daha güçlü olur ve önlemini alırız" dedi

Sosyal Sorumluk Proje Uzmanı, Mesiad’ adına, Mezitli Kent konseyi Yürütme kurulu üyesi Ayten Arslankan, da konuşmasında "Bu kadar nadide kadınlar arasında bulunmaktan çok mutluyum, içeriği kadın olduğu için kadın dostu olduğu için çok mutlu olduk, Erken tanı hayat kurtarır felsefesini içimize benimsetmemiz gerekiyor bu konuda hep kendisini taktir etiğimiz değerli Op. Dr. Oğuz Demirsoy’a bize verdiği bu desteklerden ötürü Arbella Ailesine teşekkür ederim." Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.