Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan’ın 3 Ocak'ı kutladı

03.01.2019 - 10:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan’ın 3 Ocak'ı kutladı

Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı.

Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin büyük kahramanlıklar ve zaferlerle kurtuluş savaşını kazanarak vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini asla unutmamalıyız. Milletimiz kurtuluş mücadelesi verirken kutsal saydığı bu toprakları canını hiçe sayarak  kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile verdiği bu kutlu mücadelenin sonucunda 3 Ocak 1922 de Mersini düşman işgalinden temizlemiş kutlu zafere ulaşmayı başarmıştır. Gururlu geçmişimiz, aydınlık yarınlarımız için bizlere güç verecektir. Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk olmak üzere,  kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anar ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. İlimizin Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 97. yıl dönümünde 3 Ocak Mersinin Kurtuluş Bayramını Kutlarım ”  
Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan 3 Ocak Mersin'in kurtuluşunun 97. yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınladı.

Askon Mersin Başkanı Hasan Arslan yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz milletimizin büyük kahramanlıklar ve zaferlerle kurtuluş savaşını kazanarak vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini asla unutmamalıyız.

Milletimiz kurtuluş mücadelesi verirken kutsal saydığı bu toprakları canını hiçe sayarak  kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile verdiği bu kutlu mücadelenin sonucunda 3 Ocak 1922 de Mersini düşman işgalinden temizlemiş kutlu zafere ulaşmayı başarmıştır. Gururlu geçmişimiz, aydınlık yarınlarımız için bizlere güç verecektir.

Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk olmak üzere,  kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anar ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunarım. İlimizin Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun 97. yıl dönümünde 3 Ocak Mersinin Kurtuluş Bayramını Kutlarım ”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.