Başkan Seçer’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

18.05.2019 - 09:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Sayın Seçer mesajında; “Ulusal Kurtuluş Savaşı veren ve bu savaşı zaferle taçlandırarak laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yıldönümünü büyük bir coşku, heyecan ve gururla kutluyoruz. 19 Mayıs, tarihin hiçbir döneminde esaret zinciri altında yaşamamış olan halkımızın bağımsız ve özgür yaşamasının yolunu açan ve dalga dalga Anadolu topraklarına yayılan bağımsızlık hareketinin başlangıcıdır. Dünya tarihini değiştiren bu destan, bütün mazlum milletlerin mücadele azimlerinin ateşlendiği bir gün olarak da tarihteki yerini almıştır. Gençlere her zaman büyük önem ve değer veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en iyi biçimde koruyacağına inandığı için Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiş, böylece Türk Gençliği’ne duyduğu sonsuz güvenini göstermiştir. Atatürk’ün yaktığı aydınlanma meşalesini daima taşıyacak olan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir.  Gençler, kendilerine yüklenen bu tarihi sorumluluğun anlam ve önemini bilerek, ülkemizi ve şehrimizi her alanda gelişmiş ve kalkınmış olması için çalışacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Bizlerin de gençlerimizi en iyi biçimde yetiştirerek; kişilikli, özgüven sahibi, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, hoşgörülü, gerçek bir vatansever, özgürlük ve bağımsızlığı bir yaşam felsefesine dönüştüren kuşaklar olarak yarınlara hazırlama sorumluluğumuz bulunmaktadır. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak atacağımız adımlarla, bu görevimizi yerine getirmeye kararlıyız. Bu düşüncelerle, ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımız’ın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap SEÇER, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Sayın Seçer mesajında;

“Ulusal Kurtuluş Savaşı veren ve bu savaşı zaferle taçlandırarak laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yıldönümünü büyük bir coşku, heyecan ve gururla kutluyoruz.

19 Mayıs, tarihin hiçbir döneminde esaret zinciri altında yaşamamış olan halkımızın bağımsız ve özgür yaşamasının yolunu açan ve dalga dalga Anadolu topraklarına yayılan bağımsızlık hareketinin başlangıcıdır. Dünya tarihini değiştiren bu destan, bütün mazlum milletlerin mücadele azimlerinin ateşlendiği bir gün olarak da tarihteki yerini almıştır.

Gençlere her zaman büyük önem ve değer veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en iyi biçimde koruyacağına inandığı için Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiş, böylece Türk Gençliği’ne duyduğu sonsuz güvenini göstermiştir.

Atatürk’ün yaktığı aydınlanma meşalesini daima taşıyacak olan, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir.  Gençler, kendilerine yüklenen bu tarihi sorumluluğun anlam ve önemini bilerek, ülkemizi ve şehrimizi her alanda gelişmiş ve kalkınmış olması için çalışacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Bizlerin de gençlerimizi en iyi biçimde yetiştirerek; kişilikli, özgüven sahibi, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, hoşgörülü, gerçek bir vatansever, özgürlük ve bağımsızlığı bir yaşam felsefesine dönüştüren kuşaklar olarak yarınlara hazırlama sorumluluğumuz bulunmaktadır. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak atacağımız adımlarla, bu görevimizi yerine getirmeye kararlıyız.

Bu düşüncelerle, ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımız’ın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.