Cesim Ercik'ten partisi ve şahsı adına olumsuz haber yapanlara sert yanıt

02.09.2019 - 19:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Cesim Ercik'ten partisi ve şahsı adına olumsuz haber yapanlara sert yanıt

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik şahsı ve partisi adına dayanağı olmayan olumsuz haberleri yapanlara sert yanıt verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik yaptığı basın açıklaması şöyle: Kentimizde  bir yerel web sitesi olan mersinsiyaset.com.tr’de çoğu zaman partimiz ve şahsım adına olumsuz haberler yapmakta. Bugünlerde yine gözüme bir haber takıldı. Mersin AK Parti’den istifalar olacağını ve kurulacak yeni partiye geçilecek gibi aslı astarı olmayan bir haber yapılmış. Haberi yapanın ismi cismi yok, haberin aslı astarı da yok. Mersinsiyaset.com.tr 'de yazan bir arkadaş var. Bu arkadaşın ne olduğunu bilen varsa bana söylesin. MESKİ’de çalışan bir belediye personeli mi? gazeteci mi? Yoksa haberci mi? Yoksa ????? vs…bilemiyorum. Kim bu arkadaş, şahit olduğum ve hatırladığım kadarıyla haber karşılığı para talep edip olumsuz cevap aldığında veya herhangi bir talebi olduğunda olumsuz bir sonuç aldığında yalan ve iftira haberleri yaparak insanları zor durumda bırakan biri olarak kaldı hafızamda. Bu arkadaş, Gazeteci veya haberci veya ??????. BU MUDUR? Gazetecilik, habercilik Kendisi MESKİ’de memur olup böyle bir haber sitesinde para karşılığında olumlu veya olumsuz haberler yapmasını doğru bulmuyor, takdirini kentimizde işini hakkıyla yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızın vicdanına bırakıyorum. Sosyal medyada, ulusal ve yerel basında bu tür olumsuz haberler yaparak bizleri halkımıza hizmet etmekten alıkoyamayacaklar. Halkımızla aramıza atmaya çalışılan nifak tohumları bertaraf olacaktır. Aziz milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunun farkındadır. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum. Şahsım ve yönetimim adına bizler, davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olacağız, onun gibi dik duracağız, diklenmeyeceğiz, halkımıza ve ülkemize hizmet etmek için buradayız. Makamlar bizim için bir şey ifade etmez, bugün il başkanıyız veya yöneticiyiz, yarın veya diğer zamanlar partimizin neferi olarak partimizin ve davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetinde olacağız. Bize ne görev verilirse verilsin fark etmez çünkü bizim davamıza olan inancımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bizler bir çatının altında yaşayan aileyiz, herhangi bir görevimiz olsun veya olmasın yaşadığımız çatıya da aileye asla ihanet etmeyiz. Bizler bu şuurla görevimizi icra ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. İl ve İlçe Teşkilatlarımızla ilgili bu tür beyanları ortaya atanlar elinde hiçbir belge ve dayanak olmayan bunu yayın yapan kuruluşlar kişi yada kişiler hakkında yasal suç duyurusunda bulunacağımızı beyan ederiz. Bu tür beyanları ortaya atanları yasal olarak her platformda takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.  Değerli Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik şahsı ve partisi adına dayanağı olmayan olumsuz haberleri yapanlara sert yanıt verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik yaptığı basın açıklaması şöyle:

Kentimizde  bir yerel web sitesi olan mersinsiyaset.com.tr’de çoğu zaman partimiz ve şahsım adına olumsuz haberler yapmakta. Bugünlerde yine gözüme bir haber takıldı. Mersin AK Parti’den istifalar olacağını ve kurulacak yeni partiye geçilecek gibi aslı astarı olmayan bir haber yapılmış. Haberi yapanın ismi cismi yok, haberin aslı astarı da yok. Mersinsiyaset.com.tr 'de yazan bir arkadaş var. Bu arkadaşın ne olduğunu bilen varsa bana söylesin. MESKİ’de çalışan bir belediye personeli mi? gazeteci mi? Yoksa haberci mi? Yoksa ????? vs…bilemiyorum.

Kim bu arkadaş, şahit olduğum ve hatırladığım kadarıyla haber karşılığı para talep edip olumsuz cevap aldığında veya herhangi bir talebi olduğunda olumsuz bir sonuç aldığında yalan ve iftira haberleri yaparak insanları zor durumda bırakan biri olarak kaldı hafızamda. Bu arkadaş, Gazeteci veya haberci veya ??????.

BU MUDUR? Gazetecilik, habercilik

Kendisi MESKİ’de memur olup böyle bir haber sitesinde para karşılığında olumlu veya olumsuz haberler yapmasını doğru bulmuyor, takdirini kentimizde işini hakkıyla yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızın vicdanına bırakıyorum.

Sosyal medyada, ulusal ve yerel basında bu tür olumsuz haberler yaparak bizleri halkımıza hizmet etmekten alıkoyamayacaklar. Halkımızla aramıza atmaya çalışılan nifak tohumları bertaraf olacaktır. Aziz milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunun farkındadır.

Son olarak şunu ifade etmek istiyorum. Şahsım ve yönetimim adına bizler, davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olacağız, onun gibi dik duracağız, diklenmeyeceğiz, halkımıza ve ülkemize hizmet etmek için buradayız. Makamlar bizim için bir şey ifade etmez, bugün il başkanıyız veya yöneticiyiz, yarın veya diğer zamanlar partimizin neferi olarak partimizin ve davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetinde olacağız. Bize ne görev verilirse verilsin fark etmez çünkü bizim davamıza olan inancımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bizler bir çatının altında yaşayan aileyiz, herhangi bir görevimiz olsun veya olmasın yaşadığımız çatıya da aileye asla ihanet etmeyiz. Bizler bu şuurla görevimizi icra ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

İl ve İlçe Teşkilatlarımızla ilgili bu tür beyanları ortaya atanlar elinde hiçbir belge ve dayanak olmayan bunu yayın yapan kuruluşlar kişi yada kişiler hakkında yasal suç duyurusunda bulunacağımızı beyan ederiz. Bu tür beyanları ortaya atanları yasal olarak her platformda takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. 

Değerli Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.