Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin, istişare toplantısında buluştu

13.07.2020 - 23:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin, istişare toplantısında buluştu

Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin şubesi yönetim kurulu istişare toplantısında bir araya gelerek yapılan çalışmaları ve bundan sonraki süreçte gerçekleştireceği projeleri masaya yatırdı.

İstişare toplantısına Başkan Ferudun Gündüz, Başkan Yardımcısı Kadir İDİŞ, Genel Sekreter Özgür DEMİRKOL, Sayman SMMM Şiyar YÜCE ile birlikte YÖRÜKSÜT YK BAŞKANI Ramazan ÖZ, Prof Dr Aziz KARADEDE, Müteahhit NECAT AKYILDIZ, İPEKSA YK Bşk Veysi İPEK, İhracatçı Serhat YÜCE katıldı. Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, yaptığı açıklamada ülkemizi derinden etkileyen Pandeminin ilk dalgasını atlattıktan sonra DİTAV MERSİN YK olarak buluşup, özlem giderdiklerini ve yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini belirterek, "70 bini aşkın Diyarbakırlı hemşehrimizin yaşadığı Mersin de ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza Gıda Yardımı, İngilizce Eğitimi, Genel Mesleki Eğitim, Temel Halk Müziği Eğitimi, Hastane , market ve cafe, Restoranlarda indirimli alışveriş yapma imkanı sunan Vakfımız Sonbahardan itibaren hizmet çeşitlerini çoğaltarak hizmetlerine devam edecektir. Yerel Yönetimlerle görüşmelere başlayıp tahsis edilecek araziler üzerinde bir sosyal kompleks yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak İçin girişimlere başladık."dedi
Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin şubesi yönetim kurulu istişare toplantısında bir araya gelerek yapılan çalışmaları ve bundan sonraki süreçte gerçekleştireceği projeleri masaya yatırdı.

İstişare toplantısına Başkan Ferudun Gündüz, Başkan Yardımcısı Kadir İDİŞ, Genel Sekreter Özgür DEMİRKOL, Sayman SMMM Şiyar YÜCE ile birlikte YÖRÜKSÜT YK BAŞKANI Ramazan ÖZ, Prof Dr Aziz KARADEDE, Müteahhit NECAT AKYILDIZ, İPEKSA YK Bşk Veysi İPEK, İhracatçı Serhat YÜCE katıldı.

Diyarbakır Vakfı (DİTAV) Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, yaptığı açıklamada ülkemizi derinden etkileyen Pandeminin ilk dalgasını atlattıktan sonra DİTAV MERSİN YK olarak buluşup, özlem giderdiklerini ve yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini belirterek, "70 bini aşkın Diyarbakırlı hemşehrimizin yaşadığı Mersin de ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza Gıda Yardımı, İngilizce Eğitimi, Genel Mesleki Eğitim, Temel Halk Müziği Eğitimi, Hastane , market ve cafe, Restoranlarda indirimli alışveriş yapma imkanı sunan Vakfımız Sonbahardan itibaren hizmet çeşitlerini çoğaltarak hizmetlerine devam edecektir.

Yerel Yönetimlerle görüşmelere başlayıp tahsis edilecek araziler üzerinde bir sosyal kompleks yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak İçin girişimlere başladık."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.