Engin,'Demokrasi, Bütünlük Ve Ekonomimizi Hedef Alan Tezgahların Karşısında Olacağız'

14.07.2019 - 14:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Engin,'Demokrasi, Bütünlük Ve Ekonomimizi Hedef Alan Tezgahların Karşısında Olacağız'

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü sebebi ile açıklama yapan MESİAD Başkanı Hasan Engin, “Birleşmenin fayda getirdiğini 15 Temmuz’da net bir şekilde gördük. Darbe girişimi gecesi karşı çıktığımız gibi; bundan sonra da bu ülkenin demokrasi, bütünlük ve ekonomisine kast eden her türlü tezgahın karşısında olacağız” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeni ile açıklama yapan Mersin Sanayicileri ve İş insanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, darbelerin ve darbe girişimlerinin bu ülkeye yeterince zarar verdiğini, bundan sonra vatandaşların darbelerin karşısında olacağını vurguladı. Başkan Engin, “Ülkemiz darbeler, postmodern darbe, muhtıra ve darbe girişimleri sonucu insanlarını kaybetmiş ve demokratik yaşamı sekteye uğratılmıştır. Halkın iradesini, demokrasiyi ve ekonomiyi hedef alan darbelere en iyi cevabı halkımız, 15 Temmuz’da vermiş, hain darbe girişimi engellenmiştir. Birleşmenin fayda getirdiğini 15 Temmuz’da net bir şekilde gördük. Bundan sonra da her türlü darbe girişimine halkımızın karşı çıkacağına ve tek vücut olarak iradesi ile ülkesine sahip çıkacağından eminiz” dedi. “Her zaman ülkemize adına üretip, ülkemize sahip çıktık.  Darbe girişimi gecesi karşı çıktığımız gibi; bundan sonra da bu ülkenin demokrasi, bütünlük ve ekonomisine kast eden her türlü tezgahın karşısında olacağız” diyen Engin, “Özellikle eğitim kurumlarına sızan ve burada gençleri ele geçiren emperyalist işbirlikçi terör örgütü FETÖ ve benzeri karanlık güçlere karşı gençlerimizi iyi eğitmeliyiz. Sürekli hedef alınan demokrasi ve ekonomimizin güçlenmesi için gerekli olan reformların yapılmasında fayda vardır. Güçlü demokrasi ve adalet güçlü Türkiye’nin önünü açacaktır. 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ülkemizin bir daha böyle karanlık günler yaşamamasını diliyorum” ” ifadelerini kullandı.      
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü sebebi ile açıklama yapan MESİAD Başkanı Hasan Engin, “Birleşmenin fayda getirdiğini 15 Temmuz’da net bir şekilde gördük. Darbe girişimi gecesi karşı çıktığımız gibi; bundan sonra da bu ülkenin demokrasi, bütünlük ve ekonomisine kast eden her türlü tezgahın karşısında olacağız” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeni ile açıklama yapan Mersin Sanayicileri ve İş insanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, darbelerin ve darbe girişimlerinin bu ülkeye yeterince zarar verdiğini, bundan sonra vatandaşların darbelerin karşısında olacağını vurguladı.

Başkan Engin, “Ülkemiz darbeler, postmodern darbe, muhtıra ve darbe girişimleri sonucu insanlarını kaybetmiş ve demokratik yaşamı sekteye uğratılmıştır. Halkın iradesini, demokrasiyi ve ekonomiyi hedef alan darbelere en iyi cevabı halkımız, 15 Temmuz’da vermiş, hain darbe girişimi engellenmiştir. Birleşmenin fayda getirdiğini 15 Temmuz’da net bir şekilde gördük. Bundan sonra da her türlü darbe girişimine halkımızın karşı çıkacağına ve tek vücut olarak iradesi ile ülkesine sahip çıkacağından eminiz” dedi.

“Her zaman ülkemize adına üretip, ülkemize sahip çıktık.  Darbe girişimi gecesi karşı çıktığımız gibi; bundan sonra da bu ülkenin demokrasi, bütünlük ve ekonomisine kast eden her türlü tezgahın karşısında olacağız” diyen Engin, “Özellikle eğitim kurumlarına sızan ve burada gençleri ele geçiren emperyalist işbirlikçi terör örgütü FETÖ ve benzeri karanlık güçlere karşı gençlerimizi iyi eğitmeliyiz. Sürekli hedef alınan demokrasi ve ekonomimizin güçlenmesi için gerekli olan reformların yapılmasında fayda vardır. Güçlü demokrasi ve adalet güçlü Türkiye’nin önünü açacaktır. 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ülkemizin bir daha böyle karanlık günler yaşamamasını diliyorum” ” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.