ePttAVM'nin ücretsiz maske başvuru şekli değişti

06.04.2020 - 09:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

ePttAVM'nin ücretsiz maske başvuru şekli değişti

Dün yaşanan yoğunluk sonrası ePTTAvm üzerinde yoğunluk yaşanmış ve vatandaşlar erişim sorunu yaşamışlardı. Bu nedenle başvuruların turkiye.gov.tr (e devlet) üzerinden yapılması kararlaştırıldı

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu ortak karar doğrultusunda, ePttAVM ile 20-65 yaş arası vatandaşlara ücretsiz maske temin edileceği son dakika olarak açıklandı. Daha önce "https://maske.epttavm.com"  adresinden başvuru yapılıyordu. Ancak dün yaşanan yoğunluk sonrası ePTTAvm üzerinde yoğunluk yaşanmış ve vatandaşlar erişim sorunu yaşamışlardı. Bu nedenle başvuruların turkiye.gov.tr (e devlet)  üzerinden yapılması kararlaştırıldı.   Konu ile ilgili yapılan duyuruda "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."  denildi.   Bu uygulama sayesinde 65 yaş altı ve 20 yaş üstü vatandaşlar her hafta 1 paket (içerisinde 5 tane bulunan) ücretsiz maske alabilecek.    
Dün yaşanan yoğunluk sonrası ePTTAvm üzerinde yoğunluk yaşanmış ve vatandaşlar erişim sorunu yaşamışlardı. Bu nedenle başvuruların turkiye.gov.tr (e devlet) üzerinden yapılması kararlaştırıldı

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu ortak karar doğrultusunda, ePttAVM ile 20-65 yaş arası vatandaşlara ücretsiz maske temin edileceği son dakika olarak açıklandı. Daha önce "https://maske.epttavm.com"  adresinden başvuru yapılıyordu. Ancak dün yaşanan yoğunluk sonrası ePTTAvm üzerinde yoğunluk yaşanmış ve vatandaşlar erişim sorunu yaşamışlardı. Bu nedenle başvuruların turkiye.gov.tr (e devlet)  üzerinden yapılması kararlaştırıldı.

 

Konu ile ilgili yapılan duyuruda "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."  denildi.

 

Bu uygulama sayesinde 65 yaş altı ve 20 yaş üstü vatandaşlar her hafta 1 paket (içerisinde 5 tane bulunan) ücretsiz maske alabilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.