Gültak, Güneş Ve Şevket Sümer Mahallelerini Ziyaret Etti

20.05.2019 - 17:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Gültak, Güneş Ve Şevket Sümer Mahallelerini Ziyaret Etti

Başkan Gültak; Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinde, fen işleri ekipleri tarafından sokaklarda yapılan asfalt kaplama, karo kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a; Güneş ve Şevket Sümer’i ziyaretlerinde, Başkan Yardımcıları, Müdürler, birim yetkilileri ve muhtarlar da eşlik eti. Ziyaretlerinde sahada çalışan ekiplerden de bilgi alan Başkan Gültak, sorunlu veya yetersiz gördüğü bir takım eksikliklerin de en kısa zamanda tamamlanması talimatını verdi. Başkan Gültak, sıcak havalarla birlikte insanların uğrak mekânı olan park ve yeşil alanların her zaman temiz tutulması yönünde de ekiplere uyarıda bulundu. Ziyaretlerinde; mahalle sakinleri ile sohbet edip şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Gültak, Akdeniz Belediyesi tarafından Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde’de bulunan pazar sokağında yapılacak iyileştirme projesi öncesinde de alışveriş pazarını ziyaret etti, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Mustafa Gültak, önümüzdeki bayramdan sonra başlayacak olan yenileme çalışması sayesinde, Şevket Sümer Mahallesi pazarı esnafını ve alışveriş için pazara gelen vatandaşları; dar, havasız, yazın toz-toprak içinde, kışın da yağmur ve çamur birikintileri içinde kalmaktan kurtaracaklarının altını çizdi. Gün içinde son olarak; Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait Çok Amaçlı Mahalle Evi’ni de ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 10 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı’nı, halka açık bir şekilde bu binada yapacaklarını da sözlerine ekledi.    
Başkan Gültak; Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinde, fen işleri ekipleri tarafından sokaklarda yapılan asfalt kaplama, karo kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a; Güneş ve Şevket Sümer’i ziyaretlerinde, Başkan Yardımcıları, Müdürler, birim yetkilileri ve muhtarlar da eşlik eti. Ziyaretlerinde sahada çalışan ekiplerden de bilgi alan Başkan Gültak, sorunlu veya yetersiz gördüğü bir takım eksikliklerin de en kısa zamanda tamamlanması talimatını verdi. Başkan Gültak, sıcak havalarla birlikte insanların uğrak mekânı olan park ve yeşil alanların her zaman temiz tutulması yönünde de ekiplere uyarıda bulundu.

Ziyaretlerinde; mahalle sakinleri ile sohbet edip şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Gültak, Akdeniz Belediyesi tarafından Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde’de bulunan pazar sokağında yapılacak iyileştirme projesi öncesinde de alışveriş pazarını ziyaret etti, pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Mustafa Gültak, önümüzdeki bayramdan sonra başlayacak olan yenileme çalışması sayesinde, Şevket Sümer Mahallesi pazarı esnafını ve alışveriş için pazara gelen vatandaşları; dar, havasız, yazın toz-toprak içinde, kışın da yağmur ve çamur birikintileri içinde kalmaktan kurtaracaklarının altını çizdi.

Gün içinde son olarak; Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait Çok Amaçlı Mahalle Evi’ni de ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 10 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye Meclis Toplantısı’nı, halka açık bir şekilde bu binada yapacaklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.