Köfte Durağı Mezitli'de hizmete girdi

14.03.2019 - 10:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Köfte Durağı Mezitli'de hizmete girdi

Mezitli'nin girişinde Köfte Durağı, Ankara’nın ünlü Sele Serpe Ankara Köftesini 15 çeşit yeşilliklerden ve sebzeden oluşan köftesiyle yeni lezzet durağınız..

Mersin’in kadın girişimcilerinden Yonca Akalın Direkçi, Ankara Üstünel Köfte  lezzetinin Mersin’e “Köfte Durağı” tarafından  taşınması ,lezzet sektöründe farklı damak tadı arayanlara yeni mekan olarak Mezitli’nin en gözde yeni yerinden  Medicalpark Hastanesi bitişiğinde kapılarını müşterilerine açtı. Köfte Durağı’nda Uzman Kasaplar tarafından köfteler etin en  özel yerlerinden sinirleri çıkarılarak özel olarak itina ile hazırlanmakta.Sadece köfte var bu mekanda.Köftenin yanında özel performansla sunulan 15 çeşit taptaze yeşillikler içinde sebzeler.Sebzeler içinde şeker  domatesler,taze soğanlar,yeşilin canlılığında maydanoz ,  nane,roka ve terenin .Aysberg (göbekli marul),közde pişirilmiş domatesler,sarımsaklar,turp,kuru soğan ve tabi ki bol limon. ,Halk arasında “öksüz doyuran” diye  tabir edilen 15 çeşit taptaze yeşillik ve  sebzeden oluşan köfteniz zenginlilerle dolu. Köfte Durağı’nda Yeşilliklerin yıkanmasına son derece dikkat ediliyor.Yeşillikler sirkeli suda bekletiliyor, daha sonra sebze yıkama makinesinde hijyenik ortamda yıkanıyor. Köfte Durağı, size özel,Eti özel,yeşillikleri özel  bir sunumla otantik ferah bir ortamda konuklarını ağırlıyor. Mutlaka Köfte Durağı’na uğrayın çok seveceksiniz.
Mezitli'nin girişinde Köfte Durağı, Ankara’nın ünlü Sele Serpe Ankara Köftesini 15 çeşit yeşilliklerden ve sebzeden oluşan köftesiyle yeni lezzet durağınız..

Mersin’in kadın girişimcilerinden Yonca Akalın Direkçi, Ankara Üstünel Köfte  lezzetinin Mersin’e “Köfte Durağı” tarafından  taşınması ,lezzet sektöründe farklı damak tadı arayanlara yeni mekan olarak Mezitli’nin en gözde yeni yerinden  Medicalpark Hastanesi bitişiğinde kapılarını müşterilerine açtı.

Köfte Durağı’nda Uzman Kasaplar tarafından köfteler etin en  özel yerlerinden sinirleri çıkarılarak özel olarak itina ile hazırlanmakta.Sadece köfte var bu mekanda.Köftenin yanında özel performansla sunulan 15 çeşit taptaze yeşillikler içinde sebzeler.Sebzeler içinde şeker  domatesler,taze soğanlar,yeşilin canlılığında maydanoz ,  nane,roka ve terenin .Aysberg (göbekli marul),közde pişirilmiş domatesler,sarımsaklar,turp,kuru soğan ve tabi ki bol limon.

,Halk arasında “öksüz doyuran” diye  tabir edilen 15 çeşit taptaze yeşillik ve  sebzeden oluşan köfteniz zenginlilerle dolu.

Köfte Durağı’nda Yeşilliklerin yıkanmasına son derece dikkat ediliyor.Yeşillikler sirkeli suda bekletiliyor, daha sonra sebze yıkama makinesinde hijyenik ortamda yıkanıyor.

Köfte Durağı, size özel,Eti özel,yeşillikleri özel  bir sunumla otantik ferah bir ortamda konuklarını ağırlıyor.

Mutlaka Köfte Durağı’na uğrayın çok seveceksiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.