Mersin şehitlerini son yolculuklarına uğurladı

27.10.2018 - 18:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin şehitlerini son yolculuklarına uğurladı

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda olumsuz hava koşullarından etkilenerek donarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel Mersin'de ve Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen de memleketi Silifke'de toprağa verildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda olumsuz hava koşullarından etkilenerek donarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel Mersin'de ve  Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen de  memleketi Silifke'de toprağa verildi. Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen Dibek camisindeki törenin ardından Yeşilovacık Osmanlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel de getirildiği Arpaçsakarlar'daki babaevinden alınarak Muğdat Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzunda cenaze arabasında alındı ve Mersin Şehitliği'nde toprağa verildi. Buradaki törene Vali Ali İhsan Su, milletvekilleri Alpay Antmen, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, şehidin anne babası Ahmet ve Sebahat Türkel ile ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda olumsuz hava koşullarından etkilenerek donarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel Mersin'de ve Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen de memleketi Silifke'de toprağa verildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda olumsuz hava koşullarından etkilenerek donarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel Mersin'de ve  Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen de  memleketi Silifke'de toprağa verildi.

Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen Dibek camisindeki törenin ardından Yeşilovacık Osmanlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel de getirildiği Arpaçsakarlar'daki babaevinden alınarak Muğdat Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzunda cenaze arabasında alındı ve Mersin Şehitliği'nde toprağa verildi.

Buradaki törene Vali Ali İhsan Su, milletvekilleri Alpay Antmen, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, şehidin anne babası Ahmet ve Sebahat Türkel ile ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.