Mersin Valisi Ali İhsan Su Yeni Yılı Kutladı

31.12.2020 - 10:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Valisi Ali İhsan Su Yeni Yılı Kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla yeni yılı kutladı

2020 yılını geride bırakarak 2021 yılına girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da küresel ölçekte yaşanan Covid-19 pandemisine rağmen kentimizin tüm dinamikleriyle beraber birçok yatırım ve hizmeti gerçekleştirdik. Bu çerçevede her şeyin en iyisine layık olan Mersinli hemşehrilerimizin huzur ve refahını arttırmak için, 2021 yılında da çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygularla, hem kendi sağlımız hem de hepimizin sağlığı için evlerimizde karşılayacağımız yeni yılın Mersinli hemşehrilerimiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla yeni yılı kutladı

2020 yılını geride bırakarak 2021 yılına girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da küresel ölçekte yaşanan Covid-19 pandemisine rağmen kentimizin tüm dinamikleriyle beraber birçok yatırım ve hizmeti gerçekleştirdik. Bu çerçevede her şeyin en iyisine layık olan Mersinli hemşehrilerimizin huzur ve refahını arttırmak için, 2021 yılında da çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu duygularla, hem kendi sağlımız hem de hepimizin sağlığı için evlerimizde karşılayacağımız yeni yılın Mersinli hemşehrilerimiz, aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.